|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
gregaa Član

Pridružen-a: Pon 15 Jun 2009 16:46 Prispevkov: 107 Aktiv.: 0.55 Kraj: Slov.Bistrica
|
Objavljeno: Sre Jan 28, 2015 6:56 pm Naslov sporočila: antimalware service executable |
|
|
Pozdravljeni,
pred kratkim sem si na prenosnik namestil win8.1, v upravitelju opravil sem opazil da mi proces antimalware service executable konstantno uporablja 40% ali več CPU, tudi pomnilk mi obremenjuje. Procesa nemorem ustaviti v upravitelju. Uporabljam antivirusni program windows defender. zanima me kako odpravim težavo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kastor Član

Pridružen-a: Ned 24 Apr 2005 20:10 Prispevkov: 153 Aktiv.: 0.65 Kraj: Maribor
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregaa Član

Pridružen-a: Pon 15 Jun 2009 16:46 Prispevkov: 107 Aktiv.: 0.55 Kraj: Slov.Bistrica
|
Objavljeno: Sre Feb 04, 2015 1:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
hvala za odgovor. sprobal sem skoraj vse kar ponuja google in prišel do ugotovitve da izklopiš defenderja in ga ponovno vkllopiš. nato spremeniš nastavitve v task schedulerju da defender nima visoke privilegije. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni