www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

kozorog na prangerju

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Pranger
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
kozorog
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sob 12 Feb 2011 23:04
Aktiv.: 0.04
Kraj: Metlika-(mrtva)

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 4:57 pm    Naslov sporočila:  kozorog na prangerju Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Ponovno se obračam na vas mojstre.
Vprašanje in svetovanje za tiste ,ki se v to razumete in veste katerega naročit.

Mam probleme pri naročilo novega kondezatorja,saj nisem siguren kateraga naj naročim.Problem je pri LCD tv ki neprestalno vsako leto in pou kondezator moram menjat in mije že prekipelo to da skoz plačujem [slovenščina je zame španska vas] se odloču da ga sam zamenjam.Hodu [slovenščina je zame španska vas] v elektro šolo in naredu light šou in usmernik(nedokončan)in še par malenkosti. Polariteto,ko bom menjau nebom zamenjau to znam.Je pa res ,da [slovenščina je zame španska vas] dost [slovenščina je zame španska vas] stvari kako se delajo,ampak kondezator pa bi znau zamenjat.

iz VICOMA servisa so mi dali not nove tri kondezatorje in me zanima kateri bi biu pravi zdej ,da ga naročim ,če mi lah kdo pomaga in mi posreduje direktn link iz conrada(ali vsaj kat. številke (Best.-Nr.),da ga naročim).Sem ga mislu že sam ampak nisem siguren katerega naj naročim ,ko pa napišem kerega rabim pa točno takega nenajde v conradu.

IZ VICOMA servisa so menjali:
piše:
ID:
63752
KONDEZATOR ELCO 470uF 63V 13x25 R=85 stopinj(jaz bi rad namesto 63V dau not 105V in namest 85 stopinjskega bi dau 105 stopinj).Tega so mi prvič zamenjali.

Čez eno leto spet ista napaka in nesem privat mojstru za zamenjat(ker je garancija potekla) in ista napaka slika začela utripat,on mije pa dau drug kondezator: TEAPO 470uF 0,5 96(M)T sek 105 C 100V in ta je res delau še najdlje v televizorju.Dela še zdej ampak ga zelo teško prižgem televizor,prej s slabšim kondezatorjem je pa slika začela utripat.Moram zgret kondezator ,da lahko prižgem televizor..

Rad bi čim boljšega proizvajalca in lepo prosim če mi lahko kdo posreduje točn link katerega naj naročim iz conrada saj sem se znjimi že pogovarjau in imajo 470uF kondezator ampak nevem keterega bi točno označu,da ga naročim. Question

Hvala vam že v naprej

Lp

kozorog
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 5:09 pm    Naslov sporočila:  Kondezator Odgovori s citatom

Lahko tudi iz katere druge trgovine naročim sam direkten link bi rabu prosim.

Nevem zakaj mi tole kar samo daje in briše kako besedo nekaj v mojih postih,da je slovenščina zame španska vas ,hm.

Srecko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29
Aktiv.: 4.28
Kraj: Okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 6:51 pm    Naslov sporočila:  Re: Kondezator Odgovori s citatom

kozorog je napisal/a:

Nevem zakaj mi tole kar samo daje in briše kako besedo nekaj v mojih postih,da je slovenščina zame španska vas ,hm.

Ko bi malo prebral pravila s katerimi si se ob registraciji strinjal sedaj ne bi spraševal tega Speak to the hand

Lp Srečko

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kozorog
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 7:47 pm    Naslov sporočila:  --- Odgovori s citatom

Hm.To kaj bom zdej napisau pa spet ni tema za tle.

Danas sem pa zdaj ponovno prebrau in nevem ,da [slovenščina je zame španska vas] tako velko napako naredu,da zgleda kot da ne pišem po Slovensko ali da pišem po slengih,narečjih res nevem.
Jedino če se to šteje za reklamo ,če sprašujem za link iz konrada(al se sploh nesme dajat priponk in linkou ali sem še preveč nou uporabnik da nemorem in nesmem o priponkah sploh razmišljat.) in tudi če povem svojega proizvajalca kondezatorja in kakšen kondezator sploh je oz. katerega rabim in kupujem.
Verjetno bi morau tud novo temo nardit.Ko sem [slovenščina je zame španska vas] tema kondezator sem tle vprašau in res nevem kako bi drugač tle vprašau in prosu za pomoč evo res iskreno nevem,da [slovenščina je zame španska vas] tako hudo napako naredu.
Se opravičujem če sem kršu in narobe povprašau za svoj problem.
Moja napaka ,se bom v prihodnje potrudu,da bom narediu prau.

Lp

kozorog
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 7:50 pm    Naslov sporočila:  --- Odgovori s citatom

Če mi kdo hoče odpisat in če ni to tema za na ta forum lahko mi tud pošlje ZS.
Hvala.
Srečno

PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.65
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 7:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nič ni narobe z znamkami in prodajalno, katero si omenil. Samo bolje razločno in slovnično pravilno piši, pa se bomo bolj razumeli in bomo vsi zadovoljni.
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
kozorog
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 8:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

OK.Meni že to dost pomeni ,če mi nekdo lepo pove.

A glede kondezatorja pa še zdaj nevem katerega naj vzamem,ker ,ko napišem ,da mi v katalogu najde katerega bi vzeu mi najde podobne ne čist iste in nisem siguren za nakup.Je pa tud tale,ki je biu že drugič zamenjan v televizurju drugačen ,ni čist isti kot so ga menjali na servisu v Lj. v vikomi.Je po karakteristiki isti 470uF ,le da ima večjo voltažo in stopinje.
A bi biu kdo tako dobr ,da bi mi pomagau pri nakupu novega?

Takega bi rabu,enega od teh dveh
KONDEZATOR ELCO 470uF 63V 13X25 R=5mm 85stopinj BULK(na računo od vikoma servisa točno tako piše)
KONDEZATOR TEAPO 470uF 100V 0.5 96(M)T sek 105 stopinj
Kje bi lahko naročiu glede na tale dva kondezatorja odzgoraj napisana,da bi bila primerna za zamenjavo teh zgoraj dveh kondezatorjeu,če se neda dobit čisto enaka kondzatorja.

Azrael
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46
Aktiv.: 22.23
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 8:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hmmm...

Če slučajno še ne veš. na tehničnih forumih sleng, narečje, internetščina in spakedranščina niso recept za uspeh. To pa zato, ker se takih sestavkov nikomur ne ljubi dešifrirati - vzame mnogo preveč časa.

Oziroma drugače povedano: ti imaš problem in rabiš pomoč.

Ni problema, pomoč je blizu. Toda, če opiseš v stilu piši kao što govoriš, bo vsak bralec menil, da nisi resen. Zakaj se ukvarjati s takim ?

Samo nasvet, spremeni stil pisanja na takega kot učijo v šioli.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.71
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 16, 2011 9:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tole je zrelo za na pranger Exclamation
Citiram:
Od: kozorog
Za: Azrael
Objavljeno: Sre Feb 16, 2011 9:16 pm
Naslov sporočila: kondezatorji
Ok stari sprejmem nasvet ampak vi ste čist na tem fotumu opičeni,mislim ,da maste vi večji problem kot jaz.Zdej čeje človek vajenec proti enim ste vi cari.Ma ste vraga,sami štromarski kmeti STE.Jaz sem le vztrajau pri odgovoru,če mam pa zato problem,verjemi mate pa ti in te drugi kmeti smrdljivi ajoj dost večji problem-Vi niste ljudi vi ste sami...egoisti ma ,da nerečem kaj še...
Oprosti ampak res ste nabiiti čist štromarsko.Vidi se štromarski ljudi.
mislim kake bedne mate ej kk vas ni sram,seveda vas ni ,ker ste prau kmečko štromarsko z okvaro v glavi že rojeni.

Takega foruma pa še ne.

Brez zamere.
al pa zameri kolk češ boli me kita.
se bom jaz že znajdu ah kje ste še vi btki eni.
Slo-tech forum proti tem je mjka,ker so ljudje res ljudine a ne vi prau kmeti ste z brki i čelavimi glavami i majhni kje god pogledaš.
Ajde čao
i jejte drek.

:adminedit:
rulez

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Pranger Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni