|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
matko80 Neznanec

Pridružen-a: Pon 28 Feb 2011 13:22 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01 Kraj: dornava
|
Objavljeno: Pon Feb 28, 2011 1:30 pm Naslov sporočila: gorenje tv, šasija e 10 |
|
|
lp!
Imam težave s sliko, in sicer ekran je v celoti bel s horizontalnimi črtami po celi višini ekrana. Zvok dela normalno. Kriv ni kanalnik, saj sem priklopil dvd in enaka slika.
Prosim, če mi kdo javi kateri čip je za vertikalni odklon, saj sumim da je kriva vertikala in elkoti v njeni okolici. če ima kdo načrt šasije e10 bi ga bil zelo vesel.
Hvala za namige oz. rešitve!
Matej. _________________ če ti ne morem pomagati, ti tudi odmagal ne bom! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.48 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Pon Feb 28, 2011 2:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
E10 je zelo zoprna šasija. Ima cel kup napak in verjemi mi, da jo boš takole laično in "na daleč" hudo težko spravil v neko normalno delovanje.
Poišči raje lokalnega serviserja, mu daj za tistih par pirov, pa ti bo zrihtal kot je treba.
In NI vertikala, tole kar opisuješ. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni