www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Mikro stikalo D2FC-F-7N

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Planina91
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 16 Feb 2009 20:47
Aktiv.: 0.03
Kraj: Okolica Grosuplja

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 20, 2011 6:53 pm    Naslov sporočila:  Mikro stikalo D2FC-F-7N Odgovori s citatom

Živjo!

Ker imam bolj malo pojma o elektroniki, sem se odločil da bom vprašal kar v tem forumu za začetnike.

Moj problem je tak, za miško MX revolution bi rabil mikro stikalo D2FC-F-7N ker se je pokvaril. Prosil bi če kdo lahko pogleda v svojo miško, po možnosti logitech, če ima notri ta mikro stikalo. Imam namen kupiti eno poceni miško okoli 5€ in vzeti stikalo ter ga namestiti na MX miško. Nekaj znanja z spajkanjem imam tako, da upam da mi bo ratalo.

Če pa ima kdo tako mikro stikalo doma in ga ne rabi. Bi prosil če se da kako zmeniti da bi mi ga poslal. Seveda bom ta stikalo tudi plačal.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
David2204
Član
Član

Pridružen-a: Pon 03 Nov 2008 0:01
Aktiv.: 4.92
Kraj: Ljubljana - Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 21, 2011 1:50 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če ne najdeš nikogar, ki bi mu ostajala taka stikala, jih še vedno lahko nabaviš tukaj. Smile
Verjetno boš tako prišel ceneje skozi, kot če bi kupoval novo miško.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Planina91
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 16 Feb 2009 20:47
Aktiv.: 0.03
Kraj: Okolica Grosuplja

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 03, 2011 5:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala ti za link.
Včeraj sem dobil po pošti 2 mini stikala. Danes pa sem ga uspešno zamenjal. Stikalo dela odlično, ne dela pa polnenje baterije, pa malo sem uničil ene kontakte, ampak za enkrat še delajo vse tipke. Upam, da mi rata zrihtat vse tako da bo normalno delal, ker drugače bom znoru Evil or Very Mad
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.02
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 03, 2011 10:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Planina91, kako si pa to miš odprl, brez da bi plastiko grdo poškodoval ?

Ali lahko dodaš kakšno sliko ?

.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70772.66

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 04, 2011 10:01 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.94
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 04, 2011 11:30 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To pa mora bi ti priviti.Ki pa so skriti pod gumi nogice.
Nazaj na vrh
xsyt
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 22:19
Aktiv.: 6.48
Kraj: Slov.Bistrica

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 04, 2011 12:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem imekl podobno težavo na Logitech Anywhere MX, kjer mi je odpovedal levi gumbek... in to po 2 mesecih. Vijake sem predvideval da bodo pod tistimi padi (ali slajdi, oz. kako se pač temu pravilno reče). Ko sem preveril mikrostikalo, sem ugotovil da je ok oz. da je težava le v plasitki ki služi kot gumb in posledično pritiska na mikrostikalo.. tam se je plastika malce deformirala v obliki gubma in tako ni več pritisnilo do konca. Popravilo; spajkalnik in malce zgladil to plasiko.
Na koncu se je za najtežji del popravila izkazalo pritrjevanje tistih padov nazaj preko vijakov. Mr. Green
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70772.66

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 04, 2011 1:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
xsyt
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 22:19
Aktiv.: 6.48
Kraj: Slov.Bistrica

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 04, 2011 1:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bolj hec je to, da je miška višjega cenovnega ranga in je plastika na tem mestu malce nepremišljeno narejena + tipke na tej miški so grozno glasne. Da zadeva v roku 2 mesecov odpove... Eh?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni