|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Umnik Član

Pridružen-a: Čet 16 Sep 2004 17:52 Prispevkov: 958 Aktiv.: 4.04 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Čet Jun 23, 2005 7:33 pm Naslov sporočila: Power MOSFET 32A, 60V |
|
|
Iščem tak tranzistor N- kanal. Povsem primeren bi bil MTP 36N06V, vendar ga v spletnih trgovinah HTE in IC nisem našel. Povprašal pravzaprav tudi še nisem, sem rekel bi raje prej našel kakšen ekvivalent. Močnejši tranzistor seveda tudi pride v poštev. Zanima me pravzaprav, če kdo pozna kakšen ekvivalent? Namenjen je za switcher. _________________ If in doubt about performance disassemble your code and try to follow it. If you get bored then the CPU probably will too... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LoLek Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 343 Aktiv.: 1.45
|
Objavljeno: Čet Jun 23, 2005 9:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Najbolje je, da pogledaš katere tranzistorje imajo v HTE na spletu (pod MOSFET) in potem pač greš za vsakega posebej gledati datasheete, tako sem vsaj jaz delal, da sem prišel do željenega tranzistorja, ker nimajo v spletni trgovini nobenega opisa.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
AudioLogs trgovec

Pridružen-a: Čet 17 Nov 2005 12:08 Prispevkov: 40 Aktiv.: 0.17
|
Objavljeno: Čet Nov 17, 2005 1:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
EC-20P20
EC-20N20
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni