|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.16 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Čet Mar 03, 2011 7:55 pm Naslov sporočila: Menjava telefona->bluetooth avtoradio |
|
|
Pozdravljeni,
Imam težavo in sicer nikakor ne morem povezati novega telefona z avtoradiom v A6. Radio odgovarja "memory full", ko se hočem povezati z novim telefonom na njega in jima vpovztaviti povezavo za prostoročno telefoniranje.
V radio je bil prej povezan prejšnji telefon in zgleda, da je shranjen ter ga je potrebno izbrisati ampak ne vem kako.
Pri radiu je na razpolago samo tisti gumb za bluetooth in dve tipki za klice. Z ničemer mi ni uspelo kaj razrešiti. Z gumbom se nastavlja samo jezik.
Kadar pa je vključena telefonska varianta pa na radiu nobena tipka ne reagira.
Se je s tem že kdo soočil in kako je rešil zadevo?
Pri prejšnjem telefonu se je lepo povezal ob prvem bluetooth kontaktu kjer sem samo še vnesel kodo za povezavo in je bilo končano. Zdaj pa novega telefona ne sprejme. _________________ lp, ElGrigon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Igor01 Član

Pridružen-a: Pon 29 Nov 2004 12:09 Prispevkov: 604 Aktiv.: 2.44 Kraj: KK
|
Objavljeno: Čet Mar 03, 2011 8:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na radiju je bilo memoriranih maximalno možno število BT naprav.
Kako odstraniš nepotrebne, pa boš našel v navodilih radia.
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.16 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Čet Mar 03, 2011 11:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Priložena navodila sem prebrskal in nikjer nisem zasledil niti nič o bluetooth. Zdaj pa ne vem ali je bilo to dodatno nameščeno kdaj ali ne. _________________ lp, ElGrigon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.15 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Pet Mar 04, 2011 1:29 am Naslov sporočila: |
|
|
Da slucajno nimas na telefonu maksimalno stevilo naprav, pa ti zato kaj na radiju nagaja...
Pac, na telefonu jih bos zelo enostavno izbrisal...
Poskusi, mogoce bo delovalo... _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

|
Objavljeno: Pet Mar 04, 2011 8:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne, težava je z radiom oz. Bluetoothom na njem. Poskusil sem z dvema telefonoma in isto.
Preprosto ne vem kako postopati s tistim gumbom za bluetooth. Vse kar lahko urejam je jezik za komunikacijo in glasnost.
Nekdo je verjetno že delal kaj takega in pozna postopek kako na radiu izbrisati bluetooth naprave, ki so povezane z njim. Meni nikakor ne uspe.
V navodilih, ki so posebej za radio pa tega gumba za bluetooth sploh ni v opisu. Tako, da niti ne vem, če je to original ali je dograjeno. _________________ lp, ElGrigon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
sebaveh Član

Pridružen-a: Sob 19 Jan 2008 13:51 Prispevkov: 1716 Aktiv.: 7.72 Kraj: Slovenska Bistrica
|
Objavljeno: Pet Mar 04, 2011 9:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
| V najslabšem primeru lahko odklopiš akumulator, ali pa poiščeš kakšno tipko za reset, če jo ima. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiox Član

Pridružen-a: Sob 19 Dec 2009 19:13 Prispevkov: 906 Aktiv.: 4.56 Kraj: Metlika
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiox Član

Pridružen-a: Sob 19 Dec 2009 19:13 Prispevkov: 906 Aktiv.: 4.56 Kraj: Metlika
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

|
Objavljeno: Pet Mar 04, 2011 10:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Žal mi navodila ne pomagajo, ker je ta A6 letnik 2001 in je še starejša verzija radia brez zaslona.
Bom poskusil še na kakšnem audi forumu. _________________ lp, ElGrigon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 233 dni