|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
madzi Član

Pridružen-a: Sre 24 Sep 2003 10:46 Prispevkov: 315 Aktiv.: 1.50 Kraj: Pragersko, Dragonja vas, Maribor
|
Objavljeno: Tor Okt 14, 2003 11:02 pm Naslov sporočila: Težave |
|
|
Pojavila se mi je težava s forumom. Ne samo s tem ampak z vsemi kjer sem prijavljen. Ko se prijavim in obkljukam možnost da se avtomatsko prijavim ob naslednjem obisku to ne deluje. Vedno se moram sam prijavit.
Zgodilo se mi je tudi to da se mi ob levi strani foruma ne pojavijo več zadnje teme ampak neki drug meni. To se zgodi takrat ko sem prijavljen.
Imam jaz kaj narobe nastavljeno? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14352 Aktiv.: 68.43 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Tor Okt 14, 2003 11:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Da nisi kaj "čudnega" na netu pobral Snami Ad-aware s strani Lavasoft Če ga še nisi kdaj uporabil boš zagotovo presenečen
lp
Silvo
Nazadnje urejal/a Silvo Tor Okt 14, 2003 11:08 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6318 Aktiv.: 30.13 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Tor Okt 14, 2003 11:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljen,
Ja, po vsej verjetnosti si prepovedal prevzem piškotov . Večina forumov (tudi WWW2) jih uporablja za ugotavljanje identitete in na podlagi tega lahko računa čase zadnjega obiska, ohrani prijavo, omogoča neke vrste personalizacijo, ... Preveri torej nastavitve svojega browserja (Cookie settings) pa bi morala stvar delati.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 261 dni