|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Freelancer123 Neznanec

Pridružen-a: Čet 03 Mar 2011 23:37 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Pet Mar 04, 2011 12:16 am Naslov sporočila: Induktivna zanka |
|
|
Pozdravljeni!
Mene pa zanima če pozna kdo dobro literaturo o induktivnih zankah. Predvsem o induktivnih zankah v skladiščih. Delam diplomsko in rabim informacije tudi o tej temi. Vsaka pomoč bi bila zelo dobrodošla.
Hvala in LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
6dan8 Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2011 10:53 Prispevkov: 1053 Aktiv.: 6.00 Kraj: Goriška
|
Objavljeno: Pet Mar 04, 2011 11:18 am Naslov sporočila: |
|
|
Misliš RFID ali kaj drugega? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
poule Član

Pridružen-a: Čet 11 Jan 2007 19:53 Prispevkov: 812 Aktiv.: 3.62 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Mar 04, 2011 11:25 am Naslov sporočila: |
|
|
V google vtipkaš "induktivna zanka" Meni že prvi zadetek vrže ven seminarsko (S FGG faksa) na to temo. V seminarski je na koncu našteta tudi litetratura oz. viri... Tvoje vprašanje je tako splošno.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Freelancer123 Neznanec

Pridružen-a: Čet 03 Mar 2011 23:37 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Pet Mar 04, 2011 3:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
6dan8 je napisal/a: |
Misliš RFID ali kaj drugega? |
Žal ne vem po katerem principu delujejo razni robotki ali viličarji v industriji ko sledijo induktivni zanki. Včeraj popoldne sem iskal razne članke na to temo a brez uspeha. Zato moj post tukaj, če se je kdo srečal s takim primerom v službi ali na faksu in pozna dobro literaturo, ki opiše kako sistem deluje, kako mora biti vezan itd. Recimo "Induktivna zanka za telebane"
poule je napisal/a: |
V google vtipkaš "induktivna zanka" Meni že prvi zadetek vrže ven seminarsko (S FGG faksa) na to temo. V seminarski je na koncu našteta tudi litetratura oz. viri... Tvoje vprašanje je tako splošno.... |
To sem tudi naredil vendar linki ne obstajajo več ali pa so kr neki, npr. www.dars.si mi ne pomaga veliko.
Kot sem napisal zgoraj me zanima predvesm induktivna zanka v industriji, se pravi skladiščih in proizvodnji. Kako deluje celotni sistem, kakšno opremo rabimo, kako se vgradi sistem v neko skladišče itd. Jaz poznam sistem le tako na hitro ker sem enkrat gledal 5 minut dokumentarca na TV-ju, žal pa moram tudi osnovo te tehnologije predstavit v diplomski.
Vsaka pomoč oz. linki do neke kredibilne dokumentacije bi mi zelo pomagali.
Hvala in LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
6dan8 Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2011 10:53 Prispevkov: 1053 Aktiv.: 6.00 Kraj: Goriška
|
Objavljeno: Pet Mar 04, 2011 3:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Torej iščeš kaj na temo "avtomatizacija skladišč". Kaj guglanje pravi na take in podobne besedne zveze? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.96 Kraj: 8232 Šentrupert
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
poule Član

Pridružen-a: Čet 11 Jan 2007 19:53 Prispevkov: 812 Aktiv.: 3.62 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Mar 04, 2011 7:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pokliči v kakšno firmo kjer to imajo, se lepo predstavi in povej, da bi njihovo skladišče predstavil v diplomski,...da je to tudi publiciteta za njih. Ti bo prav gotovo kdo kaj razložil, če ne oni, pa njihovi izvajalci...
Avtomatsko skladišče ima npr. pivovarna union v Lj. Sam sem bil tam na ekskurziji, kjer so nam skladišče tudi pokazali...
Vprašaj tudi tukaj. Na strani je tudi spisek refernc,...mogoče je kaj blizu tebe. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni