www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Induktivna zanka

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtomatizacija v industriji
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Freelancer123
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Čet 03 Mar 2011 23:37
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 04, 2011 12:16 am    Naslov sporočila:  Induktivna zanka Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Mene pa zanima če pozna kdo dobro literaturo o induktivnih zankah. Predvsem o induktivnih zankah v skladiščih. Delam diplomsko in rabim informacije tudi o tej temi. Vsaka pomoč bi bila zelo dobrodošla.

Hvala in LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
6dan8
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2011 10:53
Aktiv.: 6.00
Kraj: Goriška

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 04, 2011 11:18 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Misliš RFID ali kaj drugega?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
poule
Član
Član

Pridružen-a: Čet 11 Jan 2007 19:53
Aktiv.: 3.62
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 04, 2011 11:25 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V google vtipkaš "induktivna zanka" Meni že prvi zadetek vrže ven seminarsko (S FGG faksa) na to temo. V seminarski je na koncu našteta tudi litetratura oz. viri... Tvoje vprašanje je tako splošno....
Nazaj na vrh
Freelancer123
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Čet 03 Mar 2011 23:37
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 04, 2011 3:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

6dan8 je napisal/a:
Misliš RFID ali kaj drugega?

Žal ne vem po katerem principu delujejo razni robotki ali viličarji v industriji ko sledijo induktivni zanki. Včeraj popoldne sem iskal razne članke na to temo a brez uspeha. Zato moj post tukaj, če se je kdo srečal s takim primerom v službi ali na faksu in pozna dobro literaturo, ki opiše kako sistem deluje, kako mora biti vezan itd. Recimo "Induktivna zanka za telebane" Smile

poule je napisal/a:
V google vtipkaš "induktivna zanka" Meni že prvi zadetek vrže ven seminarsko (S FGG faksa) na to temo. V seminarski je na koncu našteta tudi litetratura oz. viri... Tvoje vprašanje je tako splošno....

To sem tudi naredil vendar linki ne obstajajo več ali pa so kr neki, npr. www.dars.si mi ne pomaga veliko.
Kot sem napisal zgoraj me zanima predvesm induktivna zanka v industriji, se pravi skladiščih in proizvodnji. Kako deluje celotni sistem, kakšno opremo rabimo, kako se vgradi sistem v neko skladišče itd. Jaz poznam sistem le tako na hitro ker sem enkrat gledal 5 minut dokumentarca na TV-ju, žal pa moram tudi osnovo te tehnologije predstavit v diplomski.

Vsaka pomoč oz. linki do neke kredibilne dokumentacije bi mi zelo pomagali.

Hvala in LP
Nazaj na vrh
6dan8
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2011 10:53
Aktiv.: 6.00
Kraj: Goriška

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 04, 2011 3:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Torej iščeš kaj na temo "avtomatizacija skladišč". Kaj guglanje pravi na take in podobne besedne zveze?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.96
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 04, 2011 4:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

http://www.google.si/search?q=inductive+loop&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:sl:official&client=firefox-a
Nazaj na vrh
poule
Član
Član

Pridružen-a: Čet 11 Jan 2007 19:53
Aktiv.: 3.62
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 04, 2011 7:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pokliči v kakšno firmo kjer to imajo, se lepo predstavi in povej, da bi njihovo skladišče predstavil v diplomski,...da je to tudi publiciteta za njih. Ti bo prav gotovo kdo kaj razložil, če ne oni, pa njihovi izvajalci...
Avtomatsko skladišče ima npr. pivovarna union v Lj. Sam sem bil tam na ekskurziji, kjer so nam skladišče tudi pokazali...

Vprašaj tudi tukaj. Na strani je tudi spisek refernc,...mogoče je kaj blizu tebe.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtomatizacija v industriji Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni