www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Windows XP | Dodajanje časovno tempiranih opravil

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
watts
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Nov 2010 17:59
Aktiv.: 2.37
Kraj: Knežak

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 10, 2011 8:08 pm    Naslov sporočila: icon_angry Windows XP | Dodajanje časovno tempiranih opravil Odgovori s citatom

torej.

Dodal sem 3 tempirana opravila. eno je vsake pol ure, eno je vsakih 7 dni, eno je vsak mesec.

Ni važno kako in kdaj dodam opravilo, vedno dobim v komandni vrstici:

Citiram:
WARNING: The Scheduled task "GrafTedenski" has been created, but may not run because the account information could not be set.

tudi na nadzorni plošči opravila ni mogoče zagnati.

Ima kdorkoli kakršen koli namig, kje sem ga zalomil?
(sem administrator na računalniku, poleg tega DA, sem vpisal geslo pri nastajanju novega opravila. sistem XP SP2.)
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Lojz
Član
Član

Pridružen-a: Pet 11 Apr 2003 8:31
Aktiv.: 2.82
Kraj: Koroška

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 11, 2011 11:31 am    Naslov sporočila: icon_angry Re: Windows XP | Dodajanje časovno tempiranih opravil Odgovori s citatom

watts je napisal/a:
torej.

Dodal sem 3 tempirana opravila. eno je vsake pol ure, eno je vsakih 7 dni, eno je vsak mesec.

Citiram:
WARNING: The Scheduled task "GrafTedenski" has been created, but may not run because the account information could not be set.

(sem administrator na računalniku, poleg tega DA, sem vpisal geslo pri nastajanju novega opravila. sistem XP SP2.)

Morda je tukaj rešitev?

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
watts
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 11, 2011 11:48 am    Naslov sporočila: icon_angry Re: Windows XP | Dodajanje časovno tempiranih opravil Odgovori s citatom

Lojz je napisal/a:
watts je napisal/a:
torej.

Citiram:

Morda je tukaj rešitev?

Hmm... zdaj je komaj pi.... morem nazaj spremenit, ker sistem ne najde datoteke. torej spravit stvar v prvotno stanje... in retry po drugi poti...

EDIT: stvar sem spravil nazaj v svoje stare tire, Task Scheduler service deluje, ampak opravila še vedno ne. :@
Nazaj na vrh
audiox
Član
Član

Pridružen-a: Sob 19 Dec 2009 19:13
Aktiv.: 4.80
Kraj: Metlika

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 11, 2011 2:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zakaj pa ne naložiš SP3?
watts
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 11, 2011 5:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dvomljivost, meja med delovanjem ter nedelovanjem, poleg tega ne vem če mi bo SP3 izpopolnil to napako, da bi stvar delovala.

Na tem računalu mi deluje task manager, kljub SP2...

Hmm. Rolling Eyes razmišljam o cron-u na win...?
Nazaj na vrh
audiox
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 11, 2011 7:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Po mojih izkušnjah je SP3 nuja. Res da naloži zraven tudi stvari, ki jih ne potrubuješ, je po potem to čisto drugi sistem.

99% sem prepričan, da boš težavo rešil samo s tem.

watts
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 11, 2011 8:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

kljub temu da rizkiram malce preveč, pa dejmo sprobat. Smile

če se kaj zalomi. a uporabim recovery point od M$ ali obstaja SP3 uninstall? (dvomim da bi se, "but [slovenščina je zame španska vas] happens"...)
Nazaj na vrh
audiox
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 12, 2011 9:07 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Obstaja uninstall, sem preveril.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni