www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Študij 2 stopnja Elektrotehnika FERI

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
student
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Tor 01 Mar 2011 20:12
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 01, 2011 8:29 pm    Naslov sporočila:  Študij 2 stopnja Elektrotehnika FERI Odgovori s citatom

Pozdravljeni, zanima me če kdo od vas študera na FERI-ju oziroma je študeral študij 2 stopnje Elekttrotehnika več na: http://www.magisterij-na-feri.si/

Jaz bi šel Elektrotehniko ali Mehatroniko študerat sam problem je v tem da sem absolvent Računalništva in Informacijskih tehnologij VS - bolonski program.
Razlog za to pa je ker sem se računalništva totalno naveličal, in bi rad poskusil nekaj drugega.
Drugi razlog pa je da delovni trg računalištva prezaseden in kot Elektronik imam večje možnosti za zaposlitev.

Tako me zanima s katerimi predmeti bi imel največje probleme, in kje bi se že lahko začel izobraževati da bi bil prehod iz računalništva na elektroniko čim lažji?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dule26
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2010 7:30
Aktiv.: 0.14
Kraj: Murska Sobota

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 01, 2011 8:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Študij 2 bolonjske stopnje se letos izvaja prvič, tako da boš tukaj težko našel nekoga, ki ti bo lahko povedal nekaj o tem študiju. Priporočam pa ti, da taka vprašanja postaviš na forum FERI-ja, kjer je večja verjetnost, da boš našel odgovore na tvoja vprašanja. Mislim pa, da ne boš imel probleme pri študiju, če imaš zadosti velik interes za elektrotehniko.
Nazaj na vrh
compaq
Član
Član

Pridružen-a: Tor 10 Mar 2009 12:53
Aktiv.: 0.50
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 01, 2011 8:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

dule26 je napisal/a:
Študij 2 bolonjske stopnje se letos izvaja prvič, tako da boš tukaj težko našel nekoga, ki ti bo lahko povedal nekaj o tem študiju. Priporočam pa ti, da taka vprašanja postaviš na forum FERI-ja, kjer je večja verjetnost, da boš našel odgovore na tvoja vprašanja. Mislim pa, da ne boš imel probleme pri študiju, če imaš zadosti velik interes za elektrotehniko.

saj tukaj se tudi nahajamo študentje FERI-ja, ki so hoteli it na 2.stopnjo, ampak so si premislili....

glede študija si poglej kakšne so zahteve za vpis. Kolega se je oz VS programa brez problema vpisal, je pa hodil program elektrotehnika elektronika.

Zaj za tebe nevem povedati če ti uspe ali pa ne, kolikor sem pa slišal je pa kar zelo zahtevno, imaš sama dokazovanja, prej na VS je pa bilo samo teoretično....

NUFAN
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39
Aktiv.: 3.99
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 01, 2011 8:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na elektrotehniko se ne moreš vpisat, ker ne izpolnjuješ pogojev.
student
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Tor 01 Mar 2011 20:12
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 01, 2011 10:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

NUFAN je napisal/a:
Na elektrotehniko se ne moreš vpisat, ker ne izpolnjuješ pogojev.

ja sem si pogledu in na referat poslal mail kakšne deficialne izpite bi moral narest ampak še nisem dobil odgovora.
Nazaj na vrh
jurijznidersic
Član
Član

Pridružen-a: Čet 26 Feb 2009 18:00
Aktiv.: 0.13
Kraj: Brežice

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 12, 2011 9:43 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Smo pa tukaj tudi študentje FERIja, ki mo šli na 2. stopnjo;) In ti povem, da je to zelo vredu zadeva. Jaz sem na avtomatiki.

Sicer ne vem, kakšno je tvoje znanje o elektomegnetnem polju ipd, tako da ti s prve nebi znal priporočati.
Je pa res, da se predmeti ne navezujejo tako zelo na 1. stopnjo, da brez nje ne bi šlo. Malce več trdega dela bo potrebno vložit, pa bo šlo.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 499 dni