|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Vlado Član

Pridružen-a: Sre 03 Mar 2004 21:35 Prispevkov: 563 Aktiv.: 2.38 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Mar 13, 2011 5:50 pm Naslov sporočila: Pralno/sušilni stroj Ariston AM navodila |
|
|
Ali ima kdo navodila za pralno sušilni stroj Ariston AMXXF149.
Danes je pri sinu prenehal delati in nikakor ni izčrpal vode ven. Črpalka se sliši, ampak ali dela ne vem. (vodo sem na koncu spustil tako da sem cev položil nižje od bobna, in smo lahko odprli stroj in vzeli perilo ven), prej pa ni dovolil odpreti vrat.
Navodil za stroj nimajo (so jih vrgli), poskušal sem najti filter vendar, spodaj so ena vratca, ampak jih ne uspem odpreti do konca, nebi pa jih rad zlomil. Notri se vidi en rdeč pokrovček (sumim da je filter notri), vendar pokrovčka ne morem sneti ker so mi vratca v napoto.
Prosim če ima kdo navodila za omenjeni stroj in mi lahko posreduje sliko, in pove ali sploh ima filter za vodo.
Bil bi vesel tudi opisa napak.
LP
Vlado |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni