www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Problemi z ECG vezavo.

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
elektro_elektronik
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 21 Mar 2011 17:25
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 21, 2011 5:28 pm    Naslov sporočila:  Problemi z ECG vezavo. Odgovori s citatom

Rabim pomoč pri ECG vezavi.
http://slo-tech.com/forum/t316330
Jaz bi rad naredil ecg vezje po teh shemi (zgoraj link), da bi mi samo pri udaru srca zasvetila led dioda in zdaj nwm kako naj to naredim prosil bi za pomoč.. ne potrebujem čip max232 mislim da je [slovenščina je zame španska vas] za komunikacijo z PC in nevem če sploh potrebujem mega 16P, po mojem mnenju mislim, da je analogni del dovolj zdaj pa nevem dalje.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
elektro_elektronik
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 21 Mar 2011 17:25
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 21, 2011 9:16 pm    Naslov sporočila:  Re: Problemi z ECG vezavo. Odgovori s citatom

[quote="elektro_elektronik"]Rabim pomoč pri ECG vezavi.
http://slo-tech.com/forum/t316330
Jaz bi rad naredil ecg vezje po teh shemi (zgoraj link), da bi mi samo pri udaru srca zasvetila led dioda in zdaj nevem kako naj to naredim prosil bi za pomoč.. ne potrebujem čip max232 mislim da je za komunikacijo z PC in nevem če sploh potrebujem mega 16P, po mojem mnenju mislim, da je analogni del dovolj zdaj pa nevem dalje kako to povezati skup brez mikrokontrolerja in čipa max232..
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 501 dni