|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
rplink3r Član

Pridružen-a: Tor 06 Feb 2007 20:02 Prispevkov: 507 Aktiv.: 2.27 Kraj: Levec
|
Objavljeno: Čet Mar 17, 2011 11:36 pm Naslov sporočila: Tv Tuner |
|
|
Zadeva je naslednja:
Dobil sem TV Tuner Gigabyte GT-P8000, katerega sem predvidel za snemanje preko S-Video vhoda.
Sedaj me pa zanima, če ima kdo kakšne izkušnje do katere resolucije ta zadeva dela, saj v nastavitvah če recimo odprem v programu AMCAP imam max 720x576 .
Ali je možno tukaj spremeniti kaj v sistemu ali je to odvisno od gonilnika in sem omejen na to resolucijo za S-Video?
Hec pa je v tem, da če gledam televizijo preko DVB-T je pa že na izgled bistveno višja resolucija, nevem točno kakšna je ampak je bistveno večja od 720x576. _________________ "The statement below is false."
"The statement above is true." |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Luka666 Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2011 0:13 Prispevkov: 69 Aktiv.: 0.39 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Mar 19, 2011 3:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na wiki piše, da je to standardna resolucija S-Videa. Vprašanje če sploh podpira več. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rplink3r Član

Pridružen-a: Tor 06 Feb 2007 20:02 Prispevkov: 507 Aktiv.: 2.27 Kraj: Levec
|
Objavljeno: Ned Mar 20, 2011 10:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem prebral malo forumov, osnova za S-video sta Chrominane in Luminance komponente, od frekvence modulacije pa je odvisna resolucija.
Potemtakem preko S-videa gre tudi 1080p signal, ampak mora pa biti hardware z tem kompatibilen. Grafična kartica naredi signal brez problema, moj TV-Tuner ima pa za S-Video resolucijo žal le 720 x 576, tako, da kaj več nebom iz TV-Tunerja spravil. _________________ "The statement below is false."
"The statement above is true." |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 486 dni