www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Pomoč pri diplomski avtoelektrika..

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Naloge, izpiti, seminarske
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
elsold
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 04 Apr 2011 14:43
Aktiv.: 0.02
Kraj: ravne

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 04, 2011 2:58 pm    Naslov sporočila:  Pomoč pri diplomski avtoelektrika.. Odgovori s citatom

iščem nekoga ki bi mi bil pripravljen pomagati pri diplomski diplomska bi bila nekaj v zvezi z avtoelektriko(tema se ni določena)
Prakso sem opravljal v avtomehanični delavnici in zato more biti tema nekje v tej smeri
strojnistvo mi malce bolje lezi in veliko lazje bi delal na kaksnem projektu z programiranjem,risanjem na cnc.. ampak j**at ga živlenje ni potica

znanje se plača
tako da kdor je zainteresiran in ima znanje ter voljo
naj napiše zs

ponudba velja do 1.9 1011
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Alex17
Član
Član

Pridružen-a: Ned 28 Feb 2010 21:46
Aktiv.: 2.56
Kraj: Ljutomer

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 04, 2011 4:24 pm    Naslov sporočila:  Re: Pomoč pri diplomski avtoelektrika.. Odgovori s citatom

elsold je napisal/a:

ponudba velja do 1.9 1011

Škoda da je že prepozno...
Nazaj na vrh
fluffy111
Član
Član

Pridružen-a: Sob 13 Dec 2008 21:44
Aktiv.: 1.75
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 04, 2011 6:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dam ti idejo. Naredi model avtomobila z vso pripadajočo elektroniko (model avtoelektrike). Dovolj strojništva in dovolj elektronike, ne pretežko in ne prelahko. Boš sposoben sam naredit. Forum pa le uporabi v primeru, če ti kaj ne bo šlo.

Lp
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiox
Član
Član

Pridružen-a: Sob 19 Dec 2009 19:13
Aktiv.: 4.80
Kraj: Metlika

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 04, 2011 8:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Naredi avtopilota, ki te sam domov vrne, ko si zvečer 'zmatran'. :flower:
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
sars
Član
Član

Pridružen-a: Tor 05 Jan 2010 20:40
Aktiv.: 3.57
Kraj: Vransko

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 04, 2011 9:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

audiox je napisal/a:
Naredi avtopilota, ki te sam domov vrne, ko si zvečer 'zmatran'. :flower:

To bi lahko še tržil...bi se prodajalo za med. Very Happy

David2204
Član
Član

Pridružen-a: Pon 03 Nov 2008 0:01
Aktiv.: 4.93
Kraj: Ljubljana - Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 05, 2011 12:48 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zvečer še ne, ob jutranjem svitu pa. Laughing
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Čet 06 Maj 2010 20:12
Aktiv.: 5.63

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 05, 2011 6:45 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Naredi kompletno avto ozvočenje, z ojačevalci, subwoofrom.. Mr. Green
Nazaj na vrh
elsold
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 06, 2011 12:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

avtopilot ja hehe bi mi prisel zelo prav avtoozvočenje? hmm mogoče nebi bilo slabo ampak je treba tud v praksi kaj pokazat jaz mam pa v avtu se radio na kasete Dancing
Nazaj na vrh
audiox
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 06, 2011 1:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Projektov imaš koliko hočeš: tempomat, čipanje, alarmi, gps pozicioniranje, samodejna regulacija hitrosti brisalcev glede na intenzivnost dežja, elektropnevmatsko vzmetenje, opremljanje avta za radijsko trigonometrijo... ...tisoč možnosti
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
elsold
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 06, 2011 2:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

audiox je napisal/a:
Projektov imaš koliko hočeš: tempomat, čipanje, alarmi, gps pozicioniranje, samodejna regulacija hitrosti brisalcev glede na intenzivnost dežja, elektropnevmatsko vzmetenje, opremljanje avta za radijsko trigonometrijo... ...tisoč možnosti

hvala za ideje mogoče si bom pa kakšen alarm zvezal v avto samo prej moram si kupit gasilnik če bom kej skuro Very Happy
Nazaj na vrh
Dorijan
Član
Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48
Aktiv.: 12.40
Kraj: južnoprimorska

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 06, 2011 7:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ko sem bil mali(10 let) sem na nekega Subarujčka, ki sva ga z bratom imela za se "gajdrat" po vasi namesto pumpic za čistilno tekočino vezal 2 električna vžigalnika in jih vstavil v 2 raketi za ognjemet pod havbo(sva se šilala James Bonda).
Ko sem videl da to dela. Sem začel projekt z joystickom in servoti a sem se naveličal preden je bilo končano.

Lahko poizkusiš, če boš že gasilnik kupoval Smile .

audiox
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 06, 2011 8:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Samo ne še ene teme odpret 'kateri gasilnik naj kupim?'
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Naloge, izpiti, seminarske Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni