|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
bandy Član

Pridružen-a: Sob 25 Apr 2009 22:31 Prispevkov: 26 Aktiv.: 0.13 Kraj: JV okolica LJ
|
Objavljeno: Pet Maj 06, 2011 1:27 pm Naslov sporočila: Airbag lucka se prizge |
|
|
Na xsari l.99 se med voznjo prizge lucka za stranski airbag. Lucka se prizge povsem nakljucno. Vecinoma potem kmalu tudi ugasne. Po nasvetih z drugih forumov, sem s kontakt sprejem nasprical konektorje pod sedezem, ampak ne pomaga. Ima se kdo drug kaksno idejo? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BojanR Član

Pridružen-a: Tor 08 Apr 2008 9:52 Prispevkov: 693 Aktiv.: 3.31 Kraj: Vnanje Gorice
|
Objavljeno: Pet Maj 06, 2011 2:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tisti nasveti glede konektorja pod sedežem so kar pravi. Tudi meni se je na Xsari prižigala airbag lučka, ko sem konektor snel, našprical in sestavil, je bilo nekaj časa bolje. Potem sem končno konektor odrezal in žice skupaj zaspajkal. Pa je bil mir tri leta, potem pa ne vem več, ker sem jo prodal. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Emaster Član

Pridružen-a: Tor 14 Sep 2010 20:38 Prispevkov: 125 Aktiv.: 0.70 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pet Maj 06, 2011 3:16 pm Naslov sporočila: Kontakt airbag |
|
|
Zalotaj pa bo mir.
Govorim iz lastnih iskušenj! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pyr0Beast Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11 Prispevkov: 4969 Aktiv.: 23.99
|
Objavljeno: Pet Maj 06, 2011 3:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poglej če se konektor na kakršenkoli način obremenjuje - ali kaj pritiska nanjga. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni