|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
alehor Neznanec

Pridružen-a: Tor 06 Jan 2015 12:44 Prispevkov: 6 Aktiv.: 0.05 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: Ned Avg 02, 2015 10:54 am Naslov sporočila: vžig pri traktorju deutz torpedo 90 |
|
|
Pozdravljeni mene pa nekaj zanima za traktor deutz torpedo 90 glede vžiga.
zadnje dni mi noče vžgat na ključ oz na poteg za vžig, do zdaj pa je normalno deloval.
Preveril sem vse varovalke in kable če bi bilo kaj narobe, vse je tak kot je bilo pred tem ko je normalno vžigal.
hvala za pomoč! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.87 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Ned Avg 02, 2015 12:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Glede na to, da si vse preveril je možnost okvare zaganjača ali releja pred njem.
Preveri še tudi stikalo za start.
Za rele boš ugotovil, če s ključem skleneš tista M8 vijaka in se bo zaganjač vklopil.
Če se ne bo vklopil zaganjač ob taki akciji, je pokvarjen.
Pri zaganjaču je največkrat problematična umazanija (olje in prah) na kolektorju krtačk, tudi puše se obrabijo. _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robert Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48 Prispevkov: 1905 Aktiv.: 8.04 Kraj: Tolmin
|
Objavljeno: Ned Avg 02, 2015 3:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
NIKOLI se ne sklene "tista dva vijaka M8" temveč samo tistega, ki ima napajanje iz akumulatorja in tankega za vžig !
Sam bi začel napako iskati tudi okrog varnostnega stikala, ki preprečuje vžig, če menjalnik ni "v leru". _________________ LP Robert |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni