|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
urosg Član

Pridružen-a: Pet 27 Apr 2007 14:30 Prispevkov: 565 Aktiv.: 2.55
|
Objavljeno: Pet Maj 27, 2011 3:54 am Naslov sporočila: OWON PDS5022S umrl? |
|
|
Vceraj sem po dolgem casu spet prizgal ta osciloscop in ko sem ga priklopil za nastavitev na vgrajen GND in signal generator sem se nekaj casa igral z nastavitvami in ga pustil nekaj minut pri miru in ko sem se vrnil je bil zaslon prazen in sedaj se ne prizge vec / samo zaslon je osvetljen...
Kdo imel ze podoben problem?
Kaksna ideja? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
6dan8 Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2011 10:53 Prispevkov: 1053 Aktiv.: 5.98 Kraj: Goriška
|
Objavljeno: Pet Maj 27, 2011 10:44 am Naslov sporočila: Re: OWON PDS5022S umrl? |
|
|
urosg je napisal/a: |
...igral z nastavitvami... |
Povrnitev na tovarniške nastavitve ne pomaga? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tibi Član

Pridružen-a: Tor 16 Dec 2003 11:08 Prispevkov: 253 Aktiv.: 1.07 Kraj: bukovje
|
Objavljeno: Pet Maj 27, 2011 1:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mene je moj enkat "prestrašil" istimi simptomi. Vendar pa sem ga imel na baterijskem napajanju. Dlje časa je stal in se je izpraznila prazna baterija. Priključil sem ga na omrežno napajanje in nekaj časa počakal nato je oživel.
L.P. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
urosg Član

|
Objavljeno: Pet Maj 27, 2011 5:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bom malo pobrskal po navodilih ce je kje kaksna "magicna" kombinacija tipk za factory reset.
Moj sicer nima baterije tako da razen ce je notri kaksna za backup samo mi je cudno da se je prizgal nekaj casa delal potem se pa nehal odzivati, sem ga tudi odklopil in pustil nekaj casa pocivat pa ni pomagalo, bom poiskusil se pustiti na AC priklopljenega cez noc, da vidim ce se bo kaj opogumil. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
urosg Član

|
Objavljeno: Pet Maj 27, 2011 6:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
No "factory reseta" v tem primeru ni , je samo ob delujocem nacinu
Sem pa prebral v navodilih, da ce se pojavi "crn zaslon" da je potrebno preveriti ce je priklop na elektriko OK (je OK) in ce je gumb za priklop v pravem polozaju (je v pravem polozaju)
Ce so vsi ti pogoji izpolnjeni in je se vedno crn zaslon - kontaktirajte servis  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
6dan8 Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2011 10:53 Prispevkov: 1053 Aktiv.: 5.98 Kraj: Goriška
|
Objavljeno: Sob Maj 28, 2011 10:46 am Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
No "factory reseta" v tem primeru ni , je samo ob delujocem nacinu |
Si vseeno poskusil:
- pritisk na gumb "Utility" ("Function menu") in nato "F2" ("Recall Factory") ali
- pritisk na gumb "Utility" ("Function menu") in nato "F3" (Perform Self-Calibration) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
urosg Član

|
Objavljeno: Sob Maj 28, 2011 5:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem poiskusil tudi to, pa je še vedno mrtev  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni