|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
bolha95 Član

Pridružen-a: Pet 14 Dec 2007 21:33 Prispevkov: 296 Aktiv.: 1.39 Kraj: Križe / Tržič
|
Objavljeno: Tor Maj 24, 2011 7:09 am Naslov sporočila: Glomation |
|
|
Zanima me ali kdo pozna tole:
Glomation
Glede na to, da z ARM arhitekturo še nisem delal imam pa kar nekaj izkušenj z Linux-om me zanima ali je ta zadeva uporabna. Bi pa potreboval web server, mysql in php.
Hvala za nasvete.
PS (malo offtopic)
Glede na ponujeno ceno 110$ za modul GESBC-9G20 me zanima kako je s carino. _________________ LP,
Robi
Kjer se znanje konča, se domišljija začne |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Umnik Član

Pridružen-a: Čet 16 Sep 2004 17:52 Prispevkov: 958 Aktiv.: 4.04 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Tor Maj 24, 2011 7:52 am Naslov sporočila: |
|
|
Če te reči zanimajo, bi jaz na tvojem mestu vzel rajši kak BeagleBoard. Saj vem, da je pol dražji, ampak za relativno malo denarja dobiš kup dobrega, uporabnega pa še hitrega hardwera, na katerem boš lahko normalno delal (in še s carino nimaš težav).
Sam izkušenj z boardom ki sem ga predlagal sicer nimam, a če pogledaš kaj ponuja in za kako ceno... Če bi imel čas zanj, bi bil moja prva izbira.
Velja pa opozorilo, da procesorji tipa ARM 9 in Cortex-A niso mačji kašelj, da bi se jih kar lepega dneva lotil in mislil, da bo enostavno. Je pa dokumentacije dosti, comunity je zadaj in se tudi da relativno hitro kaj konkretnega naredit. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni