|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
bonaparte Član

Pridružen-a: Pon 19 Jan 2009 9:45 Prispevkov: 93 Aktiv.: 0.47 Kraj: Nova gorica
|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 1:15 pm Naslov sporočila: napeljava za mobilni telefon v Audi A4 |
|
|
Dober dan!
Se že vnaprej opravičujem, ker ta zadeva verjetno ne sodi na ta forum, vendar ne vem, kam pa sodi.
Pred par leti sem kupil avto Audi A4, ki je imel tudi napeljavo za mobitel-za telefoniranje kar med vožnjo.Imel je komponente ki jih prilagam na fotografijah(anteno za mobitel moram samo prišraufati gor), plus še nosilec za mobitel ( na njem je pisalo SIEMENS)Nosilec za mobitel in pripadajoči kabel sem odstranil in izgubil...Danes pa bi rad to porihtal-da bi lahko klical in sprejemal klice med vožnjo. V avtu torej imam celotno napeljavo razen nosilca za mobitel in pripadajočega kabla...
Bi vedel kdo svetovati kako lahko to izvedem? Imam eno starejšo Nokio-iz leta 2004... Torej: zanima me, kje lahko nabavim ( ali se sploh da nabaviti) kabel, ki bi pasal na mobilni telefon in na kabel, ki je na eni od fotk-kabel ima zeleno obrobo...
Hvala za odgovore!
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
1.48 MB |
Pogledana: |
1 krat |

|
|
1.38 MB |
1 krat |

|
|
1.65 MB |
1 krat |

|
_________________ Za vsako popravilo nima smisla vozit vozila na servis. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ferdo Član

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:10 Prispevkov: 354 Aktiv.: 1.49 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 5:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Prav lahko, da je napeljava prav namenska za določen model ali znamko telefona (Siemens??).
Glede na izkušnje sem bil do zdaj najbolj zadovolje s "Parrot" varianto prostoročnega telefoniranja. Montaža je enostavna, med avtoradijo in instalacijo z evro konektorji, avtomatsko zaznavanje telefona preko bluetooth povezave, še iz žepa ga ni treba dati ob vstopu v avto. Cene pa so tudi dokaj normalne.... Pa še zadevo hitro in lahko demontiraš - prestaviš v drug (nov avto )
Malo pogooglaj....
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni