|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
airwolf Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17 Prispevkov: 2219 Aktiv.: 10.69 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Sob Jun 18, 2011 8:49 pm Naslov sporočila: Problem s simatic tp 27/6 |
|
|
Na panelu simatic TP27/6imam definirane 4 virtualne lučke, ki mi berejo stanje vhodov od i2.0 do 2.3. Problem je, da v simatic managerju vidim, kdaj so porti aktivni, na op pa ne. Povezava med op in simaticom je v redu, saj mi je funkcionalnost nekaj časa že delovala. Porisal sem že celotno kartico na simaticu in naložil panel na novo. Še kakšna ideja, preden funkcionalnost testiranja senzorjev zavržem.
Ugotovil, da je problem na simaticu, ki prikazuje, da je tipka pritisnjena čeprav ni. Jutri bom tipke prestavil na druge potre in poskusil. _________________ LP Gašper |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni