|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.48 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Pon Jun 27, 2011 3:17 pm Naslov sporočila: WIN XP težava |
|
|
Včeraj se je nenadoma pojavilo samodejno zaklepanje namizja (po par minutah neaktivnosti). Ko sem se tako logiral, mislim da tretjič, se je odprlo DOS okno, izvedla se je neka skripta (zelo na hitro, da sploh nisem dojel, kaj se dogaja) in PC se je restartal. Potem pa šok, kajti poleg prejšnjih dveh, se je pojavilo prijavno okno še za uporabnika "siweb$". V glavi so se mi prižgale rdeče lučke, zato sem iztaknil mrežo in se prijavil pod administratorja, kot običajno. PC se zažene, ko se prikaže namizje, se po par sekundah sesuje, pokaže BSOD, nato se stvar spet restarta.
Nimam pojma, kakšnih picajzlov sem se nalezel, hudirjevo vesel bi bil pa kakega učinkovitega nasveta.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.89 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Jun 27, 2011 3:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za začetek spremeni vsa dostopna gesla. Predvsem na e-mail, od koder se da spreminjat potem še ostala.....
Šele nato se loti mašine.
Jaz osebno bi stvar naložil ponovno. Ne zato, ker se nebi dalo rešiti ta problem, temveč zato, ker se s tem spotoma rešiš še kup ostale krame, pa še noben dvom ne ostane v glavi. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 16.98 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Pon Jun 27, 2011 6:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Torej konzolna okna včasih tudi kakšne posodobitve odprejo. Sam bi pričel z zagonom v varni način, ter pogledal zapise (log) o dogajanju in vzrokih sesipanja. (HW gonilniki) _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni