www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Neznan daljinec poleg avta...
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.62
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 08, 2005 10:03 am    Naslov sporočila:  Neznan daljinec poleg avta... Odgovori s citatom

Pred kratkim smo kupili Ford Focusa. Ko sem ga še čistil, sem našel daljinec, ki avto odklepa/zaklepa, ki ni originalen. Problem je, ker je precej nezanesljiv (prazna baterija ali pa slabo stikalo).
Zanima me, če kdo pozna proizvajalca (logo ima okrogel s strelo) in če je to daljinec tudi za alarm?

daljinec spredaj.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  31.8 KB
 Pogledana:  49 krat

daljinec spredaj.jpg

daljinec zadaj.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  32.31 KB
 Pogledana:  27 krat

daljinec zadaj.jpg

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 21.00
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 08, 2005 11:11 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Proizvajalca ne poznam. Če je z njim narejeno CZ v kombinaciji z alarmom lahko enostavno preizkusiš tako, da avto zakleneš ko si v njemu in ga potem poizkusiš ročno odpret - simuliraš vlom.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
NeoTO
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 08, 2005 11:53 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Žal ni alarma... Sad
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70834.43

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 08, 2005 12:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
NeoTO
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 08, 2005 2:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Je skupaj zalepljen!
Nazaj na vrh
Vajdo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Sep 2004 23:06
Aktiv.: 4.59
Kraj: Ribnica

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 08, 2005 10:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To imaš tako kot mi na službenem, ko je samo centralno s tem daljincem. Je pa to proizvajalec gemini. Pride pa takšen komplet z montažo okli 35Ksit Wink
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
CARTECH
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sob 26 Mar 2005 19:39
Aktiv.: 0.03

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 11, 2005 1:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Rolling Eyes daljinec je res od firme gemini, zastopnik in prodajalec je stal elektronik na tbilisijski, ljubljana, lahko je zadeva samo daljinsko zaklepanje, vendar dvomim, ker ima verjetno že avto originalno daljinsko zaklepanje - zakleni se z daljincem v avtu in poskusi vžgati motor - če je zadeva alarm boš dobil pritožbo sosedov zaradi kaljenja miru in motor naj ne bi vžgal.
Daljinec ni zlepljen - razen če ga ni kdo - vzemi olfa nož in ga obrni da razmakneš polovici. Možna varianta počen lot držala baterij,
baterija je padla iz ležišča- jaz jo zalepim
zanič tipka imamo rezervni del.
Lep dan

NeoTO
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 11, 2005 2:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Avto ima centralno zaklepanje serijsko, nima pa daljinskega. Vžgat ga še nisem poskusil, ko je zaklenjen. Mogoče kdaj.
Je pa tipkalo v daljincu zanič.
Zadevco bi popravil, če bi dobil tudi ohišje za daljinec, saj je le-to zlomljeno.
Nazaj na vrh
Vajdo
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 11, 2005 3:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sej lahko kupiš podobno ohišje, samo tipko bi verjetno moral premakniti.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
NeoTO
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 11, 2005 8:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

In kje se dobi takšna mala ohišja?
Nazaj na vrh
Vajdo
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 11, 2005 8:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

žal Conrad, mogoče tudi HTE, sem zadnjič nekaj videl, samo nevem če ima tipke, mislim pa da ima tudi Ic.
Nazaj na vrh
CARTECH
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sob 26 Mar 2005 19:39

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 18, 2005 2:40 pm    Naslov sporočila: icon_mocker  Odgovori s citatom

Ohišje daljinca in mogoče tudi tipko boš dobil na STALU 01-4233-540,
ali pa mi piši na CARTECH@siol.net in ti ju bom poslal jaz Rolling Eyes

NeoTO
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 18, 2005 3:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala. Se bom naslednjič ko grem v Ljubljano kar tam oglasil.
Nazaj na vrh
danijels
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Tor 15 Nov 2005 8:39

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 15, 2005 3:34 pm    Naslov sporočila:  Re: Neznan daljinec poleg avta... Odgovori s citatom

NeoTO je napisal/a:
Pred kratkim smo kupili Ford Focusa. Ko sem ga še čistil, sem našel daljinec, ki avto odklepa/zaklepa, ki ni originalen. Problem je, ker je precej nezanesljiv (prazna baterija ali pa slabo stikalo).
Zanima me, če kdo pozna proizvajalca (logo ima okrogel s strelo) in če je to daljinec tudi za alarm?

Proizvajalc je GEMINI!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
NeoTO
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 15, 2005 6:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Smo že ugotovili, ... Very Happy
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 491 dni