|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.34 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Sob Jul 30, 2011 1:08 pm Naslov sporočila: SSL certifikati |
|
|
Lep pozdrav,
kar naenkrat imam nek virus računalniku, kateri mi ne pusti na Facebook, Slo-Tech, Gmail, povsod nevem kaj naj naredim.
Prikaz na ekranu za Facebook in ostalih zgoraj naštetih strani je na spodnji sliki, če dam Vseeno nadaljuj se pokvari zgled oz. struktura spletne strani.
Kaj naj naredim, poskusil sem v Firefox, Google Chrome (default brskalnik), Internet Explorer povsod je enako.
Antivirsuni program uporabljam Microsoft Essentials _________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kovac74 Neznanec

Pridružen-a: Pon 23 Mar 2009 22:17 Prispevkov: 8 Aktiv.: 0.04 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Ned Jul 31, 2011 7:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Preveri datum, nekaj podobnega se mi je dogajalo, pa je bila napačna letnica
lp Klemen |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boco Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42 Prispevkov: 919 Aktiv.: 3.87 Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Jul 31, 2011 8:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
sam sem pred dvema dnevoma razbijal glavo ravno zaradi tega. No potem sem se spomnil da sem resetiral BIOS in glej ga zlomka dan in mesec je bil pravi letnica pa 2010. Ko sem tole spremenil pa je bilo vse OK.
LP
Boris |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni