|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
matjay Član

Pridružen-a: Pon 06 Dec 2004 22:07 Prispevkov: 537 Aktiv.: 2.26 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Sep 11, 2005 8:19 pm Naslov sporočila: zvočna kartica |
|
|
Imam pred letom kupljeno audio kartico, ki sem jo vtaknil v računalnik in sedaj nimam driverja in zato jasno ne deluje. To je kartica z čipom cm18738/c3dx. Ko sem jo kupil mislim, da je bila brez kakšnega koli softvera.
Prosim za nasvet kje bi dobil driverje za win2000.
LP
Matjay |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.52
|
Objavljeno: Ned Sep 11, 2005 9:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ce bi namesto prelaganja dela na druge premaknil svojo leno rit do Googla in vanj vtipkal oznako cipa (tudi tvoja napacna oznaka deluje, se boljse je seveda, ce jo vpises pravilno - na cipu mora biti napisana precej necitljivo, ker ocitno nisi edini, ki je I zamenjal z 1), bi te cisto prvi zadetek za "cm18738/c3dx" pripeljal do strani z driverji za doticni hardware, med drugim tudi do tistega za Windows 2000. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matjay Član

Pridružen-a: Pon 06 Dec 2004 22:07 Prispevkov: 537 Aktiv.: 2.26 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Sep 11, 2005 9:41 pm Naslov sporočila: zvočna karta |
|
|
Hvala za link res sem napačno prebral oznako na čip. Imel sem rezervna očala zato na googlu nisem nič našel
Lp
Matjay |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.52
|
Objavljeno: Ned Sep 11, 2005 10:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Japajade ... kako sem pa potem jaz z napacno oznako nasel ta gonilnik ? Ce vtipkas "cm18738/c3dx" (torej napacno oznako) v Google, ima ze takoj prvi rezultat iskanja povezavo na stran proizvajalca in gonilnika za starejse verzije Windows (na tisti strani pa je seveda link na vse gonilnike, med ostalim tudi za Win2000).
Drugic se vsaj potrudi izmisliti bolj verjeten izgovor za svojo lenobo - ne da nisi nic nasel na Googlu, sploh nisi iskal; ce bi kaj iskal (z napacno oznako cipa), bi gonilnik takoj nasel. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni