www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

SSL certifikati

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
drVrh
Član
Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17
Aktiv.: 4.34
Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 30, 2011 1:08 pm    Naslov sporočila:  SSL certifikati Odgovori s citatom

Lep pozdrav,

kar naenkrat imam nek virus računalniku, kateri mi ne pusti na Facebook, Slo-Tech, Gmail, povsod nevem kaj naj naredim.
Prikaz na ekranu za Facebook in ostalih zgoraj naštetih strani je na spodnji sliki, če dam Vseeno nadaljuj se pokvari zgled oz. struktura spletne strani.

Kaj naj naredim, poskusil sem v Firefox, Google Chrome (default brskalnik), Internet Explorer povsod je enako.

Antivirsuni program uporabljam Microsoft Essentials

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
kovac74
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 23 Mar 2009 22:17
Aktiv.: 0.04
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 31, 2011 7:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Preveri datum, nekaj podobnega se mi je dogajalo, pa je bila napačna letnica

lp Klemen
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
boco
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42
Aktiv.: 3.87
Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 31, 2011 8:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

d'oh! sam sem pred dvema dnevoma razbijal glavo ravno zaradi tega. No potem sem se spomnil da sem resetiral BIOS in glej ga zlomka dan in mesec je bil pravi letnica pa 2010. Ko sem tole spremenil pa je bilo vse OK.
LP
Boris
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni