www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Kovinska omara za avtomatizacijo

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtomatizacija v industriji
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
webmouse
Član
Član

Pridružen-a: Čet 27 Avg 2009 22:27
Aktiv.: 5.51
Kraj: Bloška planota

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 06, 2011 12:24 am    Naslov sporočila:  Kovinska omara za avtomatizacijo Odgovori s citatom

Kot že naslov pove, se sprašujem, keje vi nabavljate omarice...

Sam sem kupil Kovinsko omarico za avtomatizacijo 400x300x200

In opazil da sem se uštel Think potreboval bi VSAJ še enkrat večjo - najraje kar 1000x600x300(250) - da ne bodo elementi v nadstropju in bo še prostor za kanal

Glede na to, da je to eden dražjih elementov me zanima kje nabavljate te omarice in koliko se kaj gibljejo njihove cene.

A ima kdo podobno dimenzijo ...??
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
6dan8
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2011 10:53
Aktiv.: 6.00
Kraj: Goriška

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 06, 2011 11:48 am    Naslov sporočila:  Re: Kovinska omara za avtomatizacijo Odgovori s citatom

webmouse je napisal/a:
Kot že naslov pove, se sprašujem, kje vi nabavljate omarice...
Pogledaš v bolje založenih trgovinah z elektrotehničnim blagom. In ne, niso poceni (inox izvedb raje ne glej...). Cene pa... hja, odvisno od trgovine, proizvajalca, velikosti, opreme... recimo v rangu 40-300€... Sad
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lucca brassi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46
Aktiv.: 17.83
Kraj: KOČEVJE

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 06, 2011 2:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

včasih poberem kakšno na tovarniškem odpadu ; sicer dobiš cenik na rittal.si
Peter123
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2009 15:34
Aktiv.: 7.21
Kraj: Lj.

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 06, 2011 2:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

http://www.elektronabava.si/
Nazaj na vrh
Vajdo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Sep 2004 23:06
Aktiv.: 4.59
Kraj: Ribnica

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 06, 2011 4:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pa na schracku tudi. Mi jih nabavljamo tam, se cenejše kot Rittal, kvaliteta zadostuje našim potrebam.
GorazdV
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 01 Avg 2011 15:45
Aktiv.: 0.01
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 08, 2011 8:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim, da bo najcenejša varianta (brez kakšnih rabatov) pri Schracku. Če imaš možnost kupi direktno na eni izmed njihovih poslovalnic.
Lp,
Gorazd
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
poule
Član
Član

Pridružen-a: Čet 11 Jan 2007 19:53
Aktiv.: 3.62
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 08, 2011 11:38 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Neglede na vse rabate pri večjih proizvajalcih ( Rit, Sch, Him) ki so tudi do 35% je cenejši Petal Pečnik. Je pa rok dobave bistveno daljši. Toliko z moje strani.
Nazaj na vrh
webmouse
Član
Član

Pridružen-a: Čet 27 Avg 2009 22:27
Aktiv.: 5.51
Kraj: Bloška planota

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 08, 2011 8:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

poule je napisal/a:
Neglede na vse rabate pri večjih proizvajalcih ( Rit, Sch, Him) ki so tudi do 35% je cenejši Petal Pečnik. Je pa rok dobave bistveno daljši. Toliko z moje strani.

Dobil tukaj http://www.telmak.si/slo/schneider.shtml po zelo ugodni ceni ---
--- zato pa prodajam zgoraj omenjeno omarico če koga zanima

Kupil sem jo tukaj http://anatis.si.cx/eshop/index.php?main_page=index&cPath=105_108 kjer stane 46,09 € sam sem jo dobil za 40 € za tu jo dam za isto ceno in dostavo na relaciji Cerknica - Unec - LJ ali Sodražica - V. Lašče - LJ
Nazaj na vrh
slavko p
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2010 22:01
Aktiv.: 0.82
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 13, 2011 9:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem enakega mnenja kot Vajdo. Samo kot informacijo, da Schrack nima maloprodaje.

Lep pozdrav
Slavko p
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtomatizacija v industriji Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni