|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
bbf Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 14:34 Prispevkov: 296 Aktiv.: 1.40 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Avg 10, 2011 11:46 am Naslov sporočila: Filemeneger upload težava |
|
|
Pozdravljeni!
Poskeniral in naredil sem PDFje kompletnih navodil za Unimer 1, 20 in 33, pa bi jih rad delil, ampak ne morem uplodat v Filemanager. Javi mi napako
"Warning: fopen(podatki/Razni načrti elektronskih naprav/merilni instrumenti/Iskra/Kazalcni multimetri/kako_printati.jpg.desc) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/elektronik.si/phpATM/include/functions.php on line 233" in še naprej nekaj podobnega.
Datoteke so JPG in PDF od 100kB do 16MB.
Kaj narediti? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.76 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Sre Avg 10, 2011 12:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lahko bi jih prilepil kar tukaj v prispevek oz. v temo o projektih. Filemanagerja sploh ne uporabljam, ker sem na zadnje imel zgolj težave z njim. Samo nekaj revi od elektorja sem poskusil dol povleči pa sem si kmalu glavo razbil v monitorju. Mi je bolj všeč in praktično, lepljenje dokumentov v ustrezne rubrike. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.94 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sre Avg 10, 2011 1:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Še bolj pripročen bi bil DocDb a izgleda da so tudi tu težave. Bo moral frenki pogledat kje je problem. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bbf Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 14:34 Prispevkov: 296 Aktiv.: 1.40 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Avg 10, 2011 1:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
ne bom lepil v forum, ker se porazgubi v zgodovino. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.94 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sre Avg 10, 2011 2:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
bbf je napisal/a: |
ne bom lepil v forum, ker se porazgubi v zgodovino. |
V forumu Elektronika sem odprl sporočilo Dokumentacija ki je označeno kot "Ne prezri" Spročilo bo ostalo na vrhu ne glede na starost. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni