|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.70 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sob Sep 03, 2011 9:42 am Naslov sporočila: I: prevoz iz smeri NM do LJ (ni več aktualen, že našel) |
|
|
Pozdrav,
iščem nekoga ki morebiti gre v smeri Ljubljane iz Novega mesta ali okolice danes popoldan ali proti večeru. V bistvu prevoz potrebuje prijateljica, kateri je crknil avto in pred torkom ne bo popravljen, ima pa nekaj prtljage, zato je avtobusna verzija malo nerodna.
Če se slučajno najde kdo, ki ima namen izvesti "manever" ki sem ga opisal zgoraj, naj me prosim kontaktira na ZS
Hvala!
LP _________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat.
Nazadnje urejal/a elson2k Sob Sep 03, 2011 10:54 am; skupaj popravljeno 2 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.68 Kraj: Kranj - struževo
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.70 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sob Sep 03, 2011 10:51 am Naslov sporočila: |
|
|
Oj,
hvala aly, me je prijateljica ravnokar klicala da je dobila nadomestni avto. Ima Triglav Asistenco, pa tega niti vedela ni, da je upravičena do nadomestnega vozila. Pa še to ji je povedal avtomehanik, ki je prišel avto iskat, na zavarovalnici so o tem modro molčali, ko so ji to storitev "vkomponirali" v zavarovalno polico
Oglas ni več aktualen oziroma se lahko zaklene, hvala
LP! _________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni