www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Mozilla Firefox

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
NUFAN
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39
Aktiv.: 3.99
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 21, 2005 10:15 am    Naslov sporočila:  Mozilla Firefox Odgovori s citatom

Zadnje čase vedno več uporabljam Mozillo Firefox, ker se mi zdi veliko bolj priročen program kot npr. IE. Imam pa eno težavo. Ko na forumu spremljam debate in je kje v kakšnem postu prilepljena slika, je sploh ne vidim.
Še slika, ki prikazuje kaj vidim.

Slika 1.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  19.44 KB
 Pogledana:  69 krat

Slika 1.JPG

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
egomez
Član
Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49
Aktiv.: 2.18
Kraj: Ljubljana/Sežana

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 21, 2005 11:58 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Klikni gor, pa se bo slika odprla.
Nazaj na vrh
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.52

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 21, 2005 4:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri meni deluje normalno (sliko, ki si jo pripel se vidi OK). A si preprican, da si prijavljen na forum tudi v Firefoxu ? Ce se namrec tukaj odjavim, potem tudi slike ni vec videti (sploh ni nicesar, nobenega attachmenta - nic).
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
NUFAN
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39
Aktiv.: 3.99
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 21, 2005 7:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Prijavljen sem. S sliko ki sem jo pripel sem vam hotel prikazati kaj vidim jaz. Vidim samo okvir, znotraj tega okvirja pa ni ničesar. Primer je vzet od reber-jevega posta, kjer je pripel sliko namiznih škarij, a jih jaz žal nisem mogel pogledat.
Nazaj na vrh
Kralj
Član
Član

Pridružen-a: Čet 24 Apr 2003 20:18
Aktiv.: 0.83
Kraj: koroška

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 01, 2006 4:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdravljeni

Prosil bi za pomoč, če morda kdo ve kako se preklaplja med uporabniki v Mozilli Firefox.

Danes sem naletel na težavo v Mozilli. Pojavilo se mi je okence v katerem sem lahko izbral med "privzetim uporabnikom" in "defoult". Ko sem kliknil na defoult se ni zgodilo nič, ko pa sem kliknil "privzeti uporabnik" pa je okence izginilo, prav tako pa so izginili vsi zaznamki("bookmark-i"). Sedaj ne najdem nikjer shranjenih zaznamkov.

Ali se da kakorkoli vzpostaviti nazaj. Sedaj se mi Mozilla firefox odpre kakor se mi je prvič takoj po instalaciji. Brez zaznamkov in orodnih vrstic.

V priponki pa je moj prejšni izgled Mozille.

test.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  218.09 KB
 Pogledana:  39 krat

test.jpg

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
DMan
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Avg 2004 15:03
Aktiv.: 0.52
Kraj: Tržič

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 01, 2006 4:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na isti problem pri Firefoxu sem naletel tudi sam, brez skrbi vse nastavitve in bookmarki so ostali. Jaz sem restavriral stanje tako kot je opisano tu:
http://byronmiller.typepad.com/byronmiller/2005/03/fixing_firefox_.html
Nazaj na vrh
Kralj
Član
Član

Pridružen-a: Čet 24 Apr 2003 20:18
Aktiv.: 0.83
Kraj: koroška

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 01, 2006 8:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

DMan hvala ti za pomoč. Sedaj imam spet vse po starem tako kot sem navajen.

Ob prvi priliki častim :union:

Lep pozdrav

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 5 dni