|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
trensi Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 7:13 Prispevkov: 16 Aktiv.: 0.07
|
Objavljeno: Čet Sep 22, 2005 7:29 am Naslov sporočila: primerjava matičnih |
|
|
najprej lep pozdrav
katera mamplata je po vašem boljša ali GIGABYTE 8IP775G ali Gigabyte GA-8IPE1000G ??
lp
trens |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4207 Aktiv.: 17.84 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Čet Sep 22, 2005 8:41 am Naslov sporočila: re |
|
|
Vsaka asuska sem imel servisijado s Gigabytko v JAE , kljub temu da imam novo še zmeraj ne pozna v katerem jacku tiči zvočniški konektor , in ko sem komaj nekako po 3 mesecih zrihtal zvok in iskanju ustreznih gonilnikov za Realtek ( samo eni ustrezajo ) in kontaktiranjem Realteka
V bistvu je isto sranje , glavna razlika je v procesorjevem podnožju , Obe imata AGP8X , 5 PCI, dual DRAM , [url]Ne vem zdi se mi da nimata pa RS 232 !!!![/url]
seveda če ju uporabljaš
GIGABYTE 8IP775G uporablja LGA 775 podnožje ( fedrci ) na Pentiumu in je za novejše procesorje ( če boš kupil tudi proc ) od Intela
GA-8IPE1000G uporablja 478 podnožje ( pini na Pentiumu ) in je za starejše procesorje od Intela _________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 459 dni