www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Fujitsu Siemens - Amilo Pi 2250 - vprašanja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
brezimn
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 11 Sep 2011 12:43
Aktiv.: 0.02

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 30, 2011 12:58 pm    Naslov sporočila:  Fujitsu Siemens - Amilo Pi 2250 - vprašanja Odgovori s citatom

Že kar nekaj časa uporabljam ta prenosnik (Amilo Pi 2550), ki deluje skoraj brez težav. Čudno pri njem mi je, da se ventilator komaj kaj oglasi in da se računalnik skoraj nič ne greje. V prenosnik sem dal močnejši procesor, se pravi z 1.63 na 2.0 (2 jederni), a ker mi ni prepoznal 2 jeder sem dal nazaj originalni procesor. Mislim da od takrat dalje se sploh ne greje več, edino ko kako igerco poženem takrat se malce ventilator oglasi. Še nikoli se ni pregrel, sredi igre zaštekal, ničesar.

Imam pa 3 vprašanja.
A se da v ta prenosnik vstavit blouetooth modul, imam en modul doma in seveda, če bi delovalo.
A je komu kaj znano zakaj mi občasno na tipkovnici vsake toliko časa kaka tipka ne prime, kot da bi štekala. Pa ni prah, ker če tipko držim vidim kako se včasih za kratek čas, pritisnjena tipka ustavi in nato dela zopet dalje.
Občasno pa mi tudi nagaja brezžična povezava, mi je kar naenkrat v napaki, tako morem včasih ponovno zagnat računalnik, ali pa včasih pomaga stikalce ON - OFF. Lahko zamenjam z katerim drugim modulom, mam še enih par kartic doma
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 500 dni