|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
alon Član

Pridružen-a: Tor 02 Avg 2011 8:09 Prispevkov: 47 Aktiv.: 0.28 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Sep 30, 2011 7:08 pm Naslov sporočila: K: daljinec za harman kardon avr 235 |
|
|
Zdravo!
Zanima me ce kdo ima/ve kje bi lahko dobil/kupil rabljen ali nov navedeni daljinec.
Lahko poskusim tudi s katerim drugim daljincem za RECEIVER HARMAN KARDON, od letnika 2000 pa do 2011. Oziroma morda imate kaksno idejo ( izkusnjo z univerzalci in posebnimi meniji ) za univerzalca, vendar je nujen dostop do MASTER MENI-ja.
Hvala za pomoc in lep pozdrav. _________________ Najsrečnejši je tisti človek, ki v svoji duši nima niti sledi zlobe. (Platon) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.75 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Pet Sep 30, 2011 9:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni so priporočali učljivi daljinec Akai akrm02, lahko pa pogledaš za Logitech učljivimi daljinci. Harmony tristotka bi morala zadostovati. Sprogramiraš jo preko kabla, komande za svoj pogrešan daljinec najdeš v bazi na Logitech spletni strani (upam vsaj).
Nazadnje urejal/a kobranka Sob Okt 01, 2011 8:05 am; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
alon Član

|
Objavljeno: Pet Sep 30, 2011 9:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo!
Imaš kakšno idejo kje ga kupiti?
Hvala _________________ Najsrečnejši je tisti človek, ki v svoji duši nima niti sledi zlobe. (Platon) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.75 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Sob Okt 01, 2011 7:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem ga videl na www.r-digital.it kjer sem se tudi registriral zgolj zato, da vidim koliko je poštnina in ta se začne, če se ne motim pri 13€. Nasplošno kot izgleda ga dobiš samo v Italiji in z njo povezanimi diskonti(ala Evrospin) samo ko sem nazadnje povpraševal v svojem bližnjem diskontu jih niso imeli več v ponudbi. Dobiš ga tudi na italijanskem ebayu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
milan62 Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19 Prispevkov: 2391 Aktiv.: 10.09 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Sob Okt 01, 2011 8:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imam Logitech Harmony 300 in sem z njim zelo zadovoljen.
Lahko prideš k meni v Kranj in poizkusiva kako deluje s tvojim receiverjem
LP _________________ Wasting time online since 1999 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
alon Član

|
Objavljeno: Ned Okt 02, 2011 10:18 am Naslov sporočila: |
|
|
Najlepša hvala vsem. Kupil sem Logitech Harmony 300 in vse deluje kot original. _________________ Najsrečnejši je tisti človek, ki v svoji duši nima niti sledi zlobe. (Platon) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni