www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Izkušnje z PCBCART
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
igor_k
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Jul 2004 11:44
Aktiv.: 4.28
Kraj: Rače

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 29, 2011 12:44 pm    Naslov sporočila:  Izkušnje z PCBCART Odgovori s citatom

Je kdo kaj naročal tiskana vezja pri njih?

http://www.pcbcart.com/

Kakršnakoli informacija je dobrodošla.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 71037.77

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 29, 2011 1:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
igor_k
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 29, 2011 1:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kolikor vidim so (pcbexpress) ultra hitri, samo cene so pa tudi ultra.
Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 71037.77

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 29, 2011 1:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
urosg
Član
Član

Pridružen-a: Pet 27 Apr 2007 14:30
Aktiv.: 2.57

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 29, 2011 3:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem pri PCBCART že večkrat naročal dvostranska vezja, vedno brez večjih težav, če jim kaj ni jasno iz poslanih gerberjev, te kontaktirajo in tudi komunikacija solidno teče.
Nazaj na vrh
igor_k
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 29, 2011 3:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Raje bi naročal pri slovenskih proizvajalcih samo kaj, ko pa so cene precej višje kot pri kitajcih. Pa če bi bilo to nekaj % potem ni problem, če pa govorimo o 30-40% je pa to že kar nekaj denarja.
Hvala obema za informacije.
Nazaj na vrh
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.65
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 29, 2011 4:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri PCBCART sem naročil enkrat v letu 2009 in sem bil kar zadovoljen. Dostava zelo hitra (od naročila do prejema točno 14 dni), cena zelo ugodna. Le na eni plošči sem videl, da so eno vijo zašuštrali in ni prevajala... Ampak glede na skupno število vij ni bil problem Very Happy

@urosg: Kako misliš, da komunikacija solidno teče? Mene so poklicali na telefon in sem rabil pol minute, da sem pokapiral v katerem jeziku sploh želi ona na drugi strani govorit. Sem hotel črkovat moj email, da me lahko kontaktirajo, pa ni znala niti angleških črk po angleško razumet. Mogoče so se izboljšali...

Nazadnje urejal/a NeoTO Pet Sep 30, 2011 6:56 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
urosg
Član
Član

Pridružen-a: Pet 27 Apr 2007 14:30
Aktiv.: 2.57

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 29, 2011 8:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@igor_k: se strinjam, mene moti pri slovenskih proizvajalcih to, da me pride še vedno ceneje s poštnino pri PCBCART kot pri nas neko naročilo...

@NeoTO: mene sicer niso klical, vse po emailu in je šlo gladko...
Nazaj na vrh
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.65
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 30, 2011 6:59 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri meni je bil problem, da je moj poštni strežnik zavračal njihovo pošto, pa so me poklicali, če imam še kakšen drug naslov.
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.16
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 30, 2011 8:27 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vedno naročujem pri njih
So hitri, odnos je konkreten, kvaliteta je BOLJŠA kot pri najbolj priljubljenem slovenskem ponudniku cena pa je tudi dosti ugodnejša.
Lahko le hvalim. (angleško tudi znajo zelo dobro)

matjazkariz
Član
Član

Pridružen-a: Sre 03 Nov 2004 18:09
Aktiv.: 4.34

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 30, 2011 12:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V bistvu ne razumem najbolje zakaj bi hotel naročevat na Kitajskem...

Če že rabiš količine tja do 20 kosov nekih manjših PCBjev, jih imaš pri nas izdelane za 120eur v 3-4 dneh. Na kitajskem so cene sicer nekaj manjše, ampak koliko pa stane dostava (in carina in davek) oziroma kdo bo čakal 1 mesec na tiskanine? V tem času delam že drugi projekt in pozabim za kaj se je šlo v prvem primeru...

igor_k
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 30, 2011 1:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če bi šlo za male zadeve se ne bi sekiral. Če pa naročam v vrednosti cca 1000€, pri kitajcih pa dobim ceno (s poštnino, carino) 780$=580€ je pa to že lep denar, kajne?
Nazaj na vrh
matjazkariz
Član
Član

Pridružen-a: Sre 03 Nov 2004 18:09
Aktiv.: 4.34

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 30, 2011 4:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@igor_k
Pri takih vrednostih se pa res splača.

Ampak kaj to pomeni, da vi vsi naročate za po 500 eurov tiskanin? Madona, temu se reče biznis, ne hobi. Confused

igor_k
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 30, 2011 4:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Verjetno bolj hobi kot biznis, ker od tega ne bom kaj dosti zaslužil. Če bom imel stroške povrnjene bo ok, nagrada je užitek v delu. Very Happy
Nazaj na vrh
sortaj
Član
Član

Pridružen-a: Sre 23 Jul 2008 21:51
Aktiv.: 3.96
Kraj: Med Vipavo in Štanjelom

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 30, 2011 9:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

matjazkariz je napisal/a:

Če že rabiš količine tja do 20 kosov nekih manjših PCBjev, jih imaš pri nas izdelane za 120eur v 3-4 dneh...

Samo mimogrede me zanima: Kaj bi spadalo pod "manjši PCB", ker nimam občutka za cene.

lp, Jernej

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 471 dni