|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Entuzio Neznanec

Pridružen-a: Sob 19 Nov 2011 22:21 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.02 Kraj: SEVNICA
|
Objavljeno: Sob Nov 19, 2011 10:54 pm Naslov sporočila: Popravilo (zamenjava) Floopy vmesnika na matični plošči |
|
|
Iščem veščega mojstra, ki bi imel poguma mi na matični plošči starega računalnika zamenjati (na novo prilotati) vmesnik za disketni pogon. Vmesnik je po moji krivdi nekje v stiku . Sam nimam orodja in izkušenj s takšno natančnostjo. Vezje plate je trislojno in vse na knap! . Matična plošča je od računalnika Atari Falcon.
Atari Falcon: Link http://www.maedicke.de
Sliki plate: Link https://plus.google.com
Novi konektor je lahko standarden floopy ali basic 34-pin.
Lp, Entuzio  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.04 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Ned Nov 20, 2011 11:30 am Naslov sporočila: |
|
|
Aha..izziv ?
Kdaj prideš? _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Entuzio Neznanec

Pridružen-a: Sob 19 Nov 2011 22:21 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.02 Kraj: SEVNICA
|
Objavljeno: Ned Nov 20, 2011 10:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
, ob prvi priliki mojster, prihodnjo nedeljo prost. Ali mi lahko zaupate telefonsko št. po ZS. Vas pokličem.
Hvala  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.04 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Ned Nov 20, 2011 11:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dobrodošel.... _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni