|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
panasonic Član

Pridružen-a: Sre 12 Apr 2006 11:13 Prispevkov: 389 Aktiv.: 1.66 Kraj: med Notranjsko in Primorsko
|
Objavljeno: Pon Nov 07, 2011 12:45 pm Naslov sporočila: Smeti, offtopic |
|
|
Bom porabil kar to staro temo, da ne odpiram nove.
Pojavil se mi je en problem, ki ga nikakor ne morem rešiti, namreč na domačem "serverju" na katerem tečejo XP-ji kar naenkrat ne morem več dostopati preko RDP in to z nobenega računalnika v domačem omrežju. Kljukica za omogočanje je obkljukana, porti za poslušanje so vredu, povezave pa vseeno ni mogoče vzpostaviti.
Sumum, da je mogoče kakšen virus kaj zbrkljal...
Kaj bi lahko še preveril...
Se pa nanj povezujem preko LogMeIn-a, vendar se mi zdi v domačem omrežju to nesmiselno zaradi hitrosti. _________________ LP Panasonic |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
panasonic Član

Pridružen-a: Sre 12 Apr 2006 11:13 Prispevkov: 389 Aktiv.: 1.66 Kraj: med Notranjsko in Primorsko
|
Objavljeno: Pon Nov 07, 2011 12:46 pm Naslov sporočila: Smeti, offtopic |
|
|
Bom porabil kar to staro temo, da ne odpiram nove.
Pojavil se mi je en problem, ki ga nikakor ne morem rešiti, namreč na domačem "serverju" na katerem tečejo XP-ji kar naenkrat ne morem več dostopati preko RDP in to z nobenega računalnika v domačem omrežju. Kljukica za omogočanje je obkljukana, porti za poslušanje so vredu, povezave pa vseeno ni mogoče vzpostaviti.
Sumum, da je mogoče kakšen virus kaj zbrkljal...
Kaj bi lahko še preveril...
Se pa nanj povezujem preko LogMeIn-a, vendar se mi zdi v domačem omrežju to nesmiselno zaradi hitrosti. _________________ LP Panasonic |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
S56RGA Član

Pridružen-a: Čet 11 Sep 2008 13:33 Prispevkov: 325 Aktiv.: 1.59 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Pon Nov 07, 2011 1:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
V registru pojdi na : HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Terminal Server
in preveri fDenyTSConnections ter TSEnabled (oboje mora biti 1).
Prav tako preveri tudi Firewall nastavitve. _________________ Agar |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni