www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Kdo prodaja ? Nieaf EASY VOLT 2- "pen" multimeter

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Merilna tehnika in senzorji
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
matejl
Član
Član

Pridružen-a: Tor 03 Nov 2009 22:12
Aktiv.: 0.64
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 07, 2011 4:37 pm    Naslov sporočila:  Kdo prodaja ? Nieaf EASY VOLT 2- "pen" multimeter Odgovori s citatom

Zanima me, kdo je dobavitelj za to opremo v sloveniji, rad bi kupil tale ištrument

http://tester2u.com/images/Eazyvolt%20Plus.jpg

pa nikjer ne najdem prodajalca.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
slavko p
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2010 22:01
Aktiv.: 0.82
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 07, 2011 4:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nekaj podobnega ima Belmet.

Lep pozdrav
Slavko p
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.88
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 07, 2011 7:01 pm    Naslov sporočila:  Pen type multimetri.. Odgovori s citatom

Ko je ravno debata o "Pen type" multimetrih, eno vprašanje. Kakih 15 let nazaj sem imel en tak zelo dober multimeter - če se prav spomnim je na njem pisalo "ZIP" ali nekaj podobnega. Po izgledu je bil podoben temu. Če kar dolgo iščem nekaj podobnega. Imel sem že ena dva različna Voltcrafta a nista niti približno taka kot zgoraj omenjen.
Važno je, da je majhen ter lepo sede v roko. Vez mora biti mehka. Konica tanka. Preklopnik obvezno rotacijski ter v dosegu kazalca. Važno je da je hiter - pred vsem zvočni indikator. Dovolj je, da ima le osnovne meritve V, Omega , diode test. Pozna kdo kaj podobnega?

matejl
Član
Član

Pridružen-a: Tor 03 Nov 2009 22:12
Aktiv.: 0.64
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 07, 2011 8:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kakšnega pa priporočate vi ?
Želel bi da ima takšne funkcije kot ta

(napetost, polariteta, prekinjenost vodnikov - diode test, smer magnetnega polja)
Nazaj na vrh
lojzek
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 8:00
Aktiv.: 15.98

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 08, 2011 7:31 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@Silvo, že nekaj časa gledam tegale , mi je na videz kar OK in ko bom imel kaj viška €, ga bom kupil.
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 08, 2011 3:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

lojzek je napisal/a:
@Silvo, že nekaj časa gledam tegale , mi je na videz kar OK in ko bom imel kaj viška €, ga bom kupil.

Nikjer nisem našel izgled konice. Sicer to drži Farnell Cena je celo nižja kot na tvoji povezavi. Po specifikacijah bi mi ustrezal. Bom verjetno kar naročil.

Slowfly
Član
Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07
Aktiv.: 17.21
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 08, 2011 11:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo, takole izgleda špica.

sku_35821_6.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  28.91 KB
 Pogledana:  6 krat

sku_35821_6.jpg

Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lojzek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 09, 2011 7:16 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Drugače pa na Farnellu ni cenejši. Prišteti moraš namreč še davek in poštnino, pa si že čez 20€. Pa tu ni posebej omenjena še torbica. Farnell je super predvsem zato, ker je jutri že pri tebi. Iz Dealextreme pa potuje vsaj 2 tedna.
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 10, 2011 9:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

lojzek je napisal/a:
Drugače pa na Farnellu ni cenejši. Prišteti moraš namreč še davek in poštnino, pa si že čez 20€. Pa tu ni posebej omenjena še torbica. Farnell je super predvsem zato, ker je jutri že pri tebi. Iz Dealextreme pa potuje vsaj 2 tedna.

Instrument je pri meni doma. Cena 20€ pa par centov. Priložena je torbica dve merilni vezi ena z nastavkom velikega "krokodila" ter baterije. No ni ravno to kar sem pričakoval. Instrument je robusten in velik. Konica se skrije v ohišje z vrtenjem plastičnega nastavka. Merilne vezi so dolge in a ne preveč mehke. Tudi konica ni ravno to kar se potrebuje pri popravilu neke elektronike. Meritev je sorazmerno hitra. Prav tako zvočni signal, a je precej tih. Tudi preklopnik se mi ne zdi preveč siguren. Zanimiva je možnost Iskanja - posnetek You Tube instalacije pod napetostjo. Občutljivost je nastavljiva ter kar precej velika.
Zaključek - nad nakupom sicer nisem razočaran. Instrument bo šel v orodno torbo. Mislim, da bo dobro služil kje na terenu. Za rabo na delavniški mizi se mi zdi prerobusten. (še vedno iščem kaj primernega za delo v delavnici)

BILD5928.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  1.07 MB
 Pogledana:  4 krat

BILD5928.JPG

lojzek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 11, 2011 6:58 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

S temle si me prepričal, da si bom v bližnji prihodnosti obdaroval. Če so vezice pretrde- imam pa še kake druge doma. Ali pa jih imajo kje toliko, da jih kar prodajajo.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Merilna tehnika in senzorji Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 500 dni