www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Pogrešam moderiranje Filemanagerja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
vilko
Član
Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26
Aktiv.: 14.18
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 30, 2005 10:52 am    Naslov sporočila:  Pogrešam moderiranje Filemanagerja Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

Po dolgem času sem sem malo sprehodil po Filemanagerju in razočaran ugotovil, da so tam tudi datoteke in mape, ki ne spadajo v bazo podatkov, kot sem si jo jaz zamislil. Tam so datoteke in mape recimo z naslovi, ki jih forum programski editor ne prenese in jih zamenja z komentarjem 'Slovenščina je zame španska vas' , pa 'Moj oča ma konča dva', da ne naštevam vsega, kar po mojem ne spada na forum resnih elektronikov in tehnikov.

Potem se se skušal sprehoditi po DocDB, kjer je seznam prav zanimiv, a kamorkoli sem kliknil, sem dobil, da spletna stran ne obstaja.

Potem pogrešam na Filemanagerju kak iskalni mehanizem, podobno, kot je na Forumu, da hitreje najdeš, tisto kar iščeš. Ali je to izvedljivo?

Imam predlog, da bo Filemanager res uporaben, da moderator zgradi drevesno strukturo in vanjo razporedi prispevke. In da se upload na filemanager vedno vrši skozi moderatorja, ki prispevek na hitro pregleda in ga obesi na 'pravo vejo'. Glede na frekvenco prihajanja novih prispevkov mislim, da to ne bi bilo preveč zahtevno delo.

Pozdrav

bo vtisnjeno geslo: "Darilo za brata"
Janez Menart
Nazaj na vrh
Prisoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
NUFAN
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39
Aktiv.: 4.00
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 30, 2005 12:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vilko povsem se strinjam s tabo. Dobra ideja je bila tale o iskalniku na filemagerju. Strinjam pa se tudi s tem kar si povedal glede uploada na filemanager. Takšnih stvari res manjka.

Glede DocDB je pa tako. Enkrat sem na forumu že postavil takšno vprašanje in mi je frenki povedal tole:

frenki je napisal/a:
Za vzrok vem - DocDB je zadeva, ki sem jo pred časom poskusil spraviti v življenje, vendar se ni prijela. Namenjen naj bi bil formiranju baze najpogosteje rabljene dokumentacije. Ob pripenjanju je zahteval nekaj več dela s klasifikacijo in opisom poslanega dokumenta, da bi bilo potem možno enostavneje iskanje pripetih dokumentov.

Povezavo na to področje bom ob priliki umaknil, da ne moti.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 30, 2005 1:05 pm    Naslov sporočila:  Re: Pogrešam moderiranje Filemanagerja Odgovori s citatom

vilko je napisal/a:
Potem pogrešam na Filemanagerju kak iskalni mehanizem, podobno, kot je na Forumu, da hitreje najdeš, tisto kar iščeš. Ali je to izvedljivo?

Iskalnik obstaja, najdeš ga na desni strani prve strani foruma.

vilko je napisal/a:
Imam predlog, da bo Filemanager res uporaben, da moderator zgradi drevesno strukturo in vanjo razporedi prispevke.

Predlagaj strukturo, pa jo bom poskusil spraviti v življenje.

vilko je napisal/a:
In da se upload na filemanager vedno vrši skozi moderatorja, ki prispevek na hitro pregleda in ga obesi na 'pravo vejo'. Glede na frekvenco prihajanja novih prispevkov mislim, da to ne bi bilo preveč zahtevno delo.

Bi se bil pripravljen ukvarjat s tem? Idealna kombinacija v tem primeru bi bila, da se zanimivo vsebino iz Filemanagerja klasificira v DocDB (ta je zaenkrat zaprt, ker ni bilo interesa - o tem sem enkrat Nufanu že odgovarjal).

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni