www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

WIN-XP Service Pack 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
tonko
Član
Član

Pridružen-a: Sob 25 Jun 2005 13:45
Aktiv.: 2.28
Kraj: Črnomelj

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 01, 2008 9:55 am    Naslov sporočila:  WIN-XP Service Pack 3 Odgovori s citatom

WIN-XP ServicePack_3 - final
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
matijap
Član
Član

Pridružen-a: Sob 05 Jun 2004 23:24
Aktiv.: 0.97
Kraj: Žirovnica, LJ

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 01, 2008 5:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To ni final, ampak RC.

http://support.microsoft.com/kb/936929
Nazaj na vrh
tonko
Član
Član

Pridružen-a: Sob 25 Jun 2005 13:45
Aktiv.: 2.28
Kraj: Črnomelj

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 01, 2008 6:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A si prepričan ?

Pri inštalaciji RC verzije pri License Agreement piše

Citiram:
MICROSOFT PRE-RELEASE SOFTWARE LICENSE TERMS

SERVICE PACK 3 FOR WINDOWS XP

These license terms are an agreement between
Microsoft Corporation (or based on where you
live, one of its affiliates) and you. Please
read them. .....

Pri tej verziji pa
Citiram:
SUPPLEMENTAL END USER LICENSE AGREEMENT FOR
MICROSOFT SOFTWARE

MICROSOFT WINDOWS XP SERVICE PACK 3

PLEASE READ THIS SUPPLEMENTAL END-USER
LICENSE AGREEMENT ('SUPPLEMENTAL EULA')
CAREFULLY. .......

Po instalaciji:

SP3-final.JPG
 Opis:
Moj Računalnik -> Lastnosti:
Final verzija:
 Velikost datoteke:  35.07 KB
 Pogledana:  4 krat

SP3-final.JPG

SP3-RC3.JPG
 Opis:
RC verzija
 Velikost datoteke:  33.75 KB
 Pogledana:  1 krat

SP3-RC3.JPG

SP2-final.JPG
 Opis:
SP2 final
 Velikost datoteke:  32.32 KB
 Pogledana:  4 krat

SP2-final.JPG

Nazaj na vrh
selem
Član
Član

Pridružen-a: Ned 20 Nov 2005 16:08
Aktiv.: 0.08
Kraj: Radlje ob Dravi; Koroška

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 11, 2008 10:04 pm    Naslov sporočila:  XP SP3 problem Odgovori s citatom

Zdravo.

Namestil sem si XP SP3. Vse je potekalo OK. Vendar ko sem hotel končati z delom mi je mašina napisala " SEDAJ LAHKO IZLOPITE RAČUNALNIK" (kot včasih WIN98 hi). Naj omenim da je pred namestitvijo stvar potekala normalno (izklop je bil samodejen). Sedaj pa lahko izklopim PC le po daljšem držanju tipke za izklop.

Hvala

Poznamo dve vrsti štromarjev: Dobre in mrtve !

selem
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
qwertz
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57
Aktiv.: 13.24
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 22, 2008 7:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To se da popraviti...

Klikneš z desno na namizju, lastnosti, ohranjevalnik, napajanje (power) in tam odkljukaš...
Nazaj na vrh
robertos
Član
Član

Pridružen-a: Sre 11 Avg 2004 11:31
Aktiv.: 3.33
Kraj: Vuhred JN76OO

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 30, 2008 11:04 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

qwertz je napisal/a:
To se da popraviti...

Klikneš z desno na namizju, lastnosti, ohranjevalnik, napajanje (power) in tam odkljukaš...

Tudi meni se je to zgodilo Windows XP, ampak zaboga ne najdem kaj naj bi odkljukal??

V službi imam domenske računalnike in stvar teče iz serverja tam je opcija za napredno porabo in jo seveda lahko odkljukaš, ampak doma pa tega ni. Torej prosim za podrobnejši opis kaj odkljukaš? in kje, logično ko si že v "Možnosti porabe- lastnosti", ali morda kje drugje, kako drugače?

Imam pa očitno final verzijo sp3 po zgornjih slikah sodeč, snel sem pa direktno na Microsoftovi strani. Kot pa sem opazil se je to začelo dogajat že z naloženim SP2 po neki samodejni nadgradnji iz interneta, (sem pozabil pravočasno izključit), zato sem tudi mislil, da bom odpravil napako z SP3.

qwertz
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 30, 2008 12:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zgleda da tega ni več...

Enkrat sem popravljal enega dell-a 500 MHz, ker je imel isti problem, pa je imel v tem meniju možnost nekaj v zvezi z napajalnikom... tega na mojem računalniku ni...mogoče so to z update-i pobrisali...
Nazaj na vrh
poule
Član
Član

Pridružen-a: Čet 11 Jan 2007 19:53
Aktiv.: 3.61
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 05, 2009 7:31 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hm,..bom kar tukaj nadaljeval....

Isti problem kot zgoraj opisan na prenosniku Compaq610. Po inštalaciji XP-jev (SP2) sem nalagal razne driverje,programe,...in ko sem končal se Windowsi ne ugasnejo več. Ob ugašanju normalno shrani nastavitve, odjavlja, potem pa zamrzne pri "Windows se zaustavlja". Zgleda, da ima probleme z zaustavitvijo enega procesa. Ker sem v "paketu" inštaliral več programov,... in nisem vsakič napravil ponovnega zagona windowsov, ne vem zaradi česa se mu zatakne. Kak predlog? Naj poskusim s SP3? Je kaj na temu "kljukanju" v nastavitvah napajanja?
Nazaj na vrh
qwertz
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 05, 2009 11:31 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Predlagam, da najprej poskusiš z namestitvijo SP3, zdownloadaj network installation.
Nazaj na vrh
boreec
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sre 26 Avg 2009 4:28
Aktiv.: 0.02
Kraj: Rogatec

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 09, 2009 8:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Predlog:
Postopoma zapiraj procese v task mangerju, dokler se ti ob določenem win ne ustavijo normalno
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
reaktivna tuljava
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Tor 09 Okt 2007 15:59
Aktiv.: 0.03
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 22, 2009 7:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To je pa [slovenščina je zame švedska vas], ko imate triljon enih programov zalaufanih. Pojdite lepo v run->"msconfig" in ze v startup-u vso nepotrebno golazen lepo onemogocite. Velikokrat se obesi povsem banalna zadeva in racunalnik se noce ugasniti.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 8 dni