|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.70 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Pet Nov 25, 2011 12:32 am Naslov sporočila: Majhna kljucavnica in tecaji (panti) |
|
|
Zdravo iscem kje se da kupiti (lahko tudi tujina) majhne kljucavnice, kot so na sluzbenih (poslovnih) torbah in so na kljuce, se bolje bi bile majhne kljucavnice, ki se uporabljajo na lesenih skatlicah in so "vgradne". Kot npr. tale na sliki -> http://boxesforyou.selectivesources.com/2011/08/11/dark-brown-wooden-box-with-lock-and-key/
Ce ima kdo doma kaksno rabljeno, lahko je tudi od potovalk, torb, knjig... Bom ze ostalo prilagodil le kljucek in kljucavnica mi rabita...
Bi mi jo bil pripravljen poslati, seveda proti placilu?
Poleg tega me zanima kje bi lahko kupil majhne pante-tecaje, prav take, kot so na zgoraj omenjenih skrinjicah?
Hvala! _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.02 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Pet Nov 25, 2011 12:58 am Naslov sporočila: |
|
|
"Gradbena hiša" (prevedi v nemščino - B******).
Imajo toliko tega da celo prodajajo.  _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.70 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Pet Nov 25, 2011 1:11 am Naslov sporočila: |
|
|
O pa res, pa se mimo sem se peljal pa niti pomislil nisem...
Eh komaj v sredo naslednji teden grem lahko pogledat, rabim pa ze v nedeljo, ponedeljek...  _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.67 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pet Nov 25, 2011 7:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mogočer kakšna firma ki prodaja art zadeve - barve za steklo, okraske za verižice delat, ... _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

|
Objavljeno: Pet Nov 25, 2011 10:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem v BTCju pregledal po dolgem in po cez, pa nimajo nic.
Bom se na obali pogledal. _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.02 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Pet Nov 25, 2011 10:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Branez je napisal/a: |
"Gradbena hiša" (prevedi v nemščino - B******). |
Tiste zvezdice pomenijo črke (niso samo dve za črko "B").  _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

|
Objavljeno: Pet Nov 25, 2011 11:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vem, vem na kaj si mislil. Temo sem postavil po tistem ko sem bil v BTCju, sedaj pa sem ze na obali, tako da ne morem v B******... Bom komaj prihodni teden. _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SamoR Član

Pridružen-a: Ned 24 Jan 2010 3:58 Prispevkov: 393 Aktiv.: 2.09 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Sob Nov 26, 2011 1:56 am Naslov sporočila: |
|
|
Če si na Škofijah, ti je bližje do famile oz. nasproti famile pogledat. _________________ ISF
Boljše je sovražnik dobrega! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dorijan Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48 Prispevkov: 2564 Aktiv.: 12.39 Kraj: južnoprimorska
|
Objavljeno: Sob Nov 26, 2011 4:28 am Naslov sporočila: |
|
|
Branez je napisal/a: |
"Gradbena hiša" (prevedi v nemščino - B******).
Imajo toliko tega da celo prodajajo.  |
OK, malo se umirite s to "cenzuro" 3. pravilo je, da ni forum poln spama, apak če nekdo postavi konkretno vprašanje napiši konkreten odgovor za povrh se pa ne navezuje na imena trgovin.
Napiši BAUHAUS, ne pa da se vsi s temi zvezdicam nekaj zaj****(2.os množine). _________________ Če nekaj deluje, razstavi in ugotovi zakaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni