www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Greasemonkey + Youtube

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Dexboy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46
Aktiv.: 5.44
Kraj: Horjul

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 08, 2011 5:27 pm    Naslov sporočila:  Greasemonkey + Youtube Odgovori s citatom

Mogoče bo komu tole prišlo prav, namreč, že nekaj časa me je jezilo, da sem moral ročno prestavljati pri filmčkih na 720p (v nastavitvah se lahko nastavi, naj predvaja v HD ampak to na žalost pomeni, da bo YT nastavil resolucijo tudi na 1080p, če bo možna - kar pa je za mojo internetno linijo preveč). Ta skripta zna sama prestavljati na 720p, če tako nastavimo.

Našel sem sledečo rešitev: Greasemonkey skripta Smile
Prav tako doda še nekaj uporabnih funkcij (direktni download datoteke ipd.) ter še dodatna skripta, ki omogoči, da se ozadje za filmčkom zatemni!

Povezavi:
YousableTubeFix
YouTube "Lights Out"

Za inštalacijo skript potrebujete tudi Greasemonkey

Sam uporabljam Firefoxa 8.0.1 in deluje vse BP.

P.S.
Kot zanimivost:
24ur.com - Brez oglasov in reklam [tudi poptv.si]

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni