|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
KrEn Član

Pridružen-a: Pon 14 Sep 2009 8:55 Prispevkov: 180 Aktiv.: 0.94 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Dec 27, 2011 5:54 pm Naslov sporočila: Podaljšanje kabla med PCB in KAMERO pri NOKIA C5-00 |
|
|
Pozdravjeni,
V roke mi je prišel GSM telefon Nokia c5-00 v slaben stanju (delno ga je pojedel pes).
Za nekaj € sem ga usposobil.
Sedaj pa bi rad podaljšal oz. premaknil kamero iz samega ohišja.
Razdalja med PCB in kamero bi bila cca 30 cm.
Zanima me na kaksen način poteka komunikacija pri teh kamerah?
Bi bilo podaljšanje kabla za 30 cm mozno?
Izvedel bi z UTP kablom in direktno prilotal kontakte...
Tnx
KrEn
PS. priloga je dokument o tem telefonu.
http://www.faq4mobiles.de/flashes/Deadman/Service%20Manuals/Nokia_C5-00_RM-645_SM_L1L2_v1.0.pdf
Glej sliko 23..24 na strani 15. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.22 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Dec 27, 2011 10:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poskusiti ni greh, čeprav se bojim, da boš imel na sliki kake sence. UTP kabel bo verjetno precej neprimeren, saj je trd. Bolje bi bilo poiskati kako varianto kabla z pletenico.
p.s.: Včlani psa na forum, vsi smo namreč začeli z razdiranjem  _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 474 dni