|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jkrivec Član

Pridružen-a: Pon 14 Nov 2011 13:29 Prispevkov: 51 Aktiv.: 0.31 Kraj: Rogaška Slatina
|
Objavljeno: Čet Dec 15, 2011 8:39 pm Naslov sporočila: Problem z digitalnim tv sprejemnikom Techisat digit k3x |
|
|
Imam en problem. Doma imamo kabelsko televizijo pri elektro Turnšek. Problem se pojavlja pri navedenem sprejemniku ki se vsake toliko časa sam izklopi ter se ponovno vklopi čez približno 10s in to se zgudi nekakjkrat zaporedoma. Ob gledanju televizije postane to zelo moteče. Gledal sem ampak nikakor mi ni uspelo ugotovit kaj bi blo narobe. Ali bi blo mogoče da bi bla kriva televizija ki je elektrolux, mal starejši model(8let stara).  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sodrgerg Član

Pridružen-a: Čet 20 Avg 2009 14:16 Prispevkov: 61 Aktiv.: 0.32 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 15, 2011 8:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vzrokov je lahko veliko, najverjetneje pa bo kakšeh hladen spoj. _________________ To, kar vemo, je kapljica; to, česar ne vemo, je morje.(Isaac Newton) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.73 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Čet Dec 15, 2011 9:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
sodrgerg je napisal/a: |
Vzrokov je lahko veliko, najverjetneje pa bo kakšeh hladen spoj. |
+Kakšen slab kondenzator v napajalniku. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.29 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Čet Dec 15, 2011 9:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Problem je sprejemnik, če nisi prepričan, izklopi TV, ko se začnejo težave in glej če bo sprejemnik še vedno ciklal.
Če je sprejemnik nekje na vročem, tudi vročina lahko povzroči take težave. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jkrivec Član

Pridružen-a: Pon 14 Nov 2011 13:29 Prispevkov: 51 Aktiv.: 0.31 Kraj: Rogaška Slatina
|
Objavljeno: Čet Dec 15, 2011 9:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
zdej sem malo spremljal dogajanje, ter sem vbistvu opazil da mi to dela samo pri Discovery channel........mal smešno vse skupaj... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 475 dni