|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Dani-5 Član

Pridružen-a: Pon 10 Jan 2011 14:27 Prispevkov: 26 Aktiv.: 0.15 Kraj: Sl. Konjice
|
Objavljeno: Tor Jan 03, 2012 12:00 pm Naslov sporočila: LCD monitor ViewSonic VG2230wm |
|
|
Zdravo
Omenjen monitor mi je danes na lepem nehal delat, sploh ne gori lučka za napajanje. 28.12.2011 sem še nazadnje normalno delal na ekran, danes pa sem ga hotel vklopit (kot običajno), pa nič od njega....Sumim na napajalnik, saj je ekran dejansko "mrtev", kakšen nasvet, je že mogoče kdo imel podobno izkušnjo?
Hvala
_________________ Lp, Dani |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ptc Član

Pridružen-a: Pon 27 Apr 2009 9:20 Prispevkov: 145 Aktiv.: 0.74 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Tor Jan 03, 2012 2:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Odpreti pa pogledati, kaj dogaja po vsej verjetnosti so se kakšni elektroliti napihnili v napajalniku.
LP
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dani-5 Član

Pridružen-a: Pon 10 Jan 2011 14:27 Prispevkov: 26 Aktiv.: 0.15 Kraj: Sl. Konjice
|
Objavljeno: Tor Jan 03, 2012 2:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
ptc je napisal/a: |
Odpreti pa pogledati, kaj dogaja po vsej verjetnosti so se kakšni elektroliti napihnili v napajalniku.
LP |
Pa se to "napihnjenost"opazi, al je potrebno kaj po merit? Bom potem proti večeru odprl zadevo pa pogledal....
_________________ Lp, Dani |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
airwolf Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17 Prispevkov: 2215 Aktiv.: 10.71 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Tor Jan 03, 2012 3:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opazi se. Izgleda takole:
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
59.42 KB |
Pogledana: |
2 krat |

|
_________________ LP Gašper |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.75 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Tor Jan 03, 2012 3:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Napihnjenost kondenzatorja se opazi, zasušenost pač ne. Preventivno zamenjaj elektrolite v napajalnem delu, četudi niso napihnjeni. Sam sem se že zafrknil ker sem menjal tiste ki so bili očitno zanič, kasneje pa se je izkazalo da so ravno tako zanič tudi tisti ki niso bili napihnjeni. Dvakratno delo, če ne drugega.
_________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 471 dni