www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Vaše mnenje glede slovenskega hi-tech produkta
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
badinika
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 06 Feb 2012 19:05
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 06, 2012 7:06 pm    Naslov sporočila:  Vaše mnenje glede slovenskega hi-tech produkta Odgovori s citatom

Živjo.

Prosil bi vas, če raziskavi za diplomo o slovenskem hi-tech produktu namenite 3 minutke in izpolnite anketo 15 vprašanj - www.mojaaanketa.si/anketa/214256209/.

Najlepša hvala. Smile
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
start
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59
Aktiv.: 11.71
Kraj: Eindhoven, Nizozemska

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 06, 2012 7:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Reseno! Wink

Aljaž T.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
s55m
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07
Aktiv.: 12.00
Kraj: Plovdiv-Bolgarija

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 06, 2012 7:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri 9. vprašanju bi moral zagotoviti odgovor- ničesar od naštetega, saj nas je najbrž veliko takih, ki bi za naročanje uporabili tehnološko napredno stvar, a le za naročanje! Kam gre ta družba, če bomo na prijateljski večerji buljili za isto mizo vsak v svoj ekran? A bodo ljudje za isto mizo chatali med seboj???
Prikriti marketing štrli iza vsakega ogla in to je še en del le tega.
Nisem pa nikjer v anketi zasledil kakega high-tech produkta!!!

badinika
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 06 Feb 2012 19:05
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 06, 2012 7:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri 9. vprašanju se lahko pusti prazno, v primeru, da vam nič ne ustreza.

Žalostno, da ljudje skozi take oči vidijo slovensko znanje in sodijo na podlagi slike...

Dlančnik je na vsaki mizi eden, ni namenjen "buljenju" in je primarno za naročanje.

Hvala za rešeno anketo.
Nazaj na vrh
zok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Jan 2009 23:59
Aktiv.: 5.56
Kraj: Ponikva

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 06, 2012 8:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

reseno. Smile
Nazaj na vrh
s55m
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07
Aktiv.: 12.00
Kraj: Plovdiv-Bolgarija

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 06, 2012 8:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

badinika je napisal/a:
Pri 9. vprašanju se lahko pusti prazno, v primeru, da vam nič ne ustreza.

Žalostno, da ljudje skozi take oči vidijo slovensko znanje in sodijo na podlagi slike...

Dlančnik je na vsaki mizi eden, ni namenjen "buljenju" in je primarno za naročanje.

Hvala za rešeno anketo.

Ne morem pustiti prazno, če sem se v zgornjem 8. vprašanju odločil za naročanje z "high-tech" napravo.

kobranka
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37
Aktiv.: 18.75
Kraj: nekje v zgornjem posočju

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 06, 2012 8:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se mi zdi da ponekod že uporabljajo podoben pristop, predvsem v pivnicah, s tem da ima natakar tak dlančnik, ki komunicira s glavno blagajno katera izvrže račun.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.91
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 06, 2012 8:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Odgovoril bom tukaj, ker glede na to, kako je sestavljena anketa, bi moji odovori ne dali pravega rezutata.

- starost 45+

- uporaba pametnega telefona - ne (telefon je zame sredstvo za telefoniranje. Uporabljam najbolj običajen telefon)

- za brskanje po spletu uporabljam računalnik oz. tablico. (ena od omenjenih naprav je moj stalni sopotnik v avtomobilu)

- kupujem preko spleta - seveda

- uporaba Monete - ne

- uporaba "moderne tehnologije" v restavracijah, barih, lokalih

Restavracija:
- tja ne sodi ničesar od "moderne" tehnologije. Človek pride tja z namenom, da se v miru naje. Torej klasika:Natakar, jedilni list..... Piskanje razne elektronske krame ne sodi v restavracijo. Prav tako tja ne sodi kak free wifi dostop. Osebno običajno v restavracijo niti ne nesem telefona oz ga izklopim. To pa zaradi lastnega miru ter miru ostalih gostov.

- bari, kafiči (tam kjer se ne streže hrana)
Človek tja zahaja z namenom druženaja, kake debate... Ok tam me ne bi niti motil dlančnik za naročilo. Prav tako me ne bi motila raba raba "pametnih naprav" , ki bi jih uporabljali gostje. Osebno tudi tja ne nosim ničesar. (no morda parkrat je šla z mano tablica)

Slabe izkušnje z natakarji? Se je zgodilo - a sila redko. Tja ne grem več!

MadMax
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16
Aktiv.: 20.01

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 06, 2012 9:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni se pa ne da.
Nič napisano, kar bi motiviralo potencialne izpolnjevalce ankete.
Đefri ? SLO?? Hi-tech??? Bejž no!
Se bo treba pa malce bolj potrudit, muhtežev s FDVja je že tako preveč.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.69
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 06, 2012 9:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem izpolnil. Se pa tudi podpišem pod Silvotov komentar - elektronska jajčka naj olajšajo naročanje in plačilo - kar je že rešeno.
V oštarijo pa se gre zato, da vidiš znane obraze in s kom kakšno rečeš. Vključno z natakarjem. Še vedno ti natakar lahko razloži kaj v zvezi z izbrano jedjo, predlaga pijačo, ki paše zraven po njegovem mnenju in upošteva tudi mnenje stranke - tega ti (od prejšnjega gosta s pivom polita) elektronska jajčka pač ne omogočajo.
Tudi v samopostrežni menzi (kamor redno hodim), ki je najbol, "industrijska" oblika prehranjevanja, je komunikacija s kuharjem in na blagajni še vedno pomembna. Kako pa bi se počutil, če ne bi bilo nobenega človeka nijer, samo nadzorne kamere povsod in na koncu samo avtomat za plačilo ?!

In, se3veda se strinjam tudi z ostalimi komentarji, vključno z MadMax-om.
Kdo si?
Od kod si? Kateri fax?
Naslov diplomske????
Niti besedice o zastavljenem projektu... Liar

Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.91
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 06, 2012 9:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

aly je napisal/a:
....
V oštarijo pa se gre zato, da vidiš znane obraze in s kom kakšno rečeš. Vključno z natakarjem. Še vedno ti natakar lahko razloži kaj v zvezi z izbrano jedjo, predlaga pijačo, ki paše zraven po njegovem mnenju in upošteva tudi mnenje stranke ...(od prejšnjega gosta s pivom polita) ....

Applause Aly, kot bi mi prebral misli...ravno to sem hotel še dodati.

.
Član
Član

Pridružen-a: Čet 06 Maj 2010 20:12
Aktiv.: 5.62

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 06, 2012 9:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem izpolnil Wink
Nazaj na vrh
IXA
Član
Član

Pridružen-a: Tor 15 Dec 2009 22:20
Aktiv.: 0.48
Kraj: Bizeljsko

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 06, 2012 9:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Rešeno.

LP,
Igor
Nazaj na vrh
sortaj
Član
Član

Pridružen-a: Sre 23 Jul 2008 21:51
Aktiv.: 3.94
Kraj: Med Vipavo in Štanjelom

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 06, 2012 9:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

MadMax je napisal/a:

Se bo treba pa malce bolj potrudit, muhtežev s FDVja je že tako preveč.

Hm...
Tale utegne biti iz FE...
Tole mi diši po telekomunikacijah...

Drugače pa sem proti prekomerni uporabi interneta, kamor spada uporaba v gostilnah.
Ne uporabljam dlančnika oz. podobnih stvari, ker telefon uporabljam za telefoniranje.
Naročeval sem že preko spleta.

Drugače pa še strokovni vidik:
A je ta dlančnik že narejen za masovno proizvodnjo?
Kdo ga je naredil?
Se lahko razpišeš o podrobnostih?

lp

.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70785.36

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 06, 2012 9:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.

Nazadnje urejal/a . Pon Feb 06, 2012 10:11 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni