|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
yoxi Neznanec

Pridružen-a: Sre 25 Jan 2012 1:26 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: Zasavje
|
Objavljeno: Sre Jan 25, 2012 1:34 am Naslov sporočila: Prosim za pomoč pri iskanju primirnega stikala |
|
|
Lep pozdrav vsem skupaj. Ker imam en meni velik problem se obračam na Vas.
Namreč iščem vgradno stikalo oziroma tipko. Problem pa nastane pri meni ta, ker potrebujem takšnega kateri ima ravno obratno funkcijo. Vgradna tipka spusti elektriko dalje ko jo pritisneš in jo prekine ko spistiš tipko. Jaz pa iščem takšno tipko katera bi prekinila elektriko ko pritisneš in jo spustila dalje ko tipko spustiš.
Iščem pa takšno kot je na sliki, vendar je lahko tudi pravokotna oziroma kvadratna, glavno je da jo lahko vgradim v okroglo luknjo ki jo naredim z svedrom.
Mi lahko kako pomagate kako se takemu stikalu oziroma tipki reče ? In kje lahko to dobim ?
Hvaležen bom kakršne koli pomoči, ter se opravičujem če sem malce po domače napisal kaj iščem... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
IXA Član

Pridružen-a: Tor 15 Dec 2009 22:20 Prispevkov: 91 Aktiv.: 0.48 Kraj: Bizeljsko
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lojzek Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 8:00 Prispevkov: 3387 Aktiv.: 15.98
|
Objavljeno: Sre Jan 25, 2012 7:38 am Naslov sporočila: |
|
|
Tukaj, tukaj ali tukaj , seveda ne smem pozabiti tudi tega , pa seveda še kje, jo lahko najdeš. Iščeš pa NC (normalno zaprto) tipko. Ta je, tako kot si že ugotovil, nasprotna od NO (normalno odprte) tipke. Če boš iskal po kateri od predlaganih trgovin, primi v roko tudi telefon, saj ti bodo radi pomagali  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
yoxi Neznanec

Pridružen-a: Sre 25 Jan 2012 1:26 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: Zasavje
|
Objavljeno: Sre Jan 25, 2012 10:31 am Naslov sporočila: |
|
|
HVALA VSEM SKUPAJ...Točno to sem iskal.....on-(off) tipko ....
Še enkrat 1000x hvala... _________________ Vem da data + in - qrcšlus.......preverjeno miljonkrat  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni