|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
olympus Neznanec

Pridružen-a: Pon 26 Dec 2011 12:06 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.02 Kraj: Jesenice
|
Objavljeno: Ned Feb 05, 2012 4:47 pm Naslov sporočila: Okvarjen stopenjski motor tiskalnika |
|
|
Pozdravljeni,
pred kratkim sem imel težavo z napajalnikom vendar sem jo zahvaljujoč PPG78 odpravil. Sedaj pa sem prišel to jedra problema nedelovanja printerja - Carousel motorček. Zdi se mi da tukaj nekaj ne deluje. Motor se zažene za 1 sekundo naredi čuden zvok in se ugasne. Po moji teoriji sta tukaj dva problema: ali je motor oz napajanje tega motorja hin ali pa je kaj narobe na vezju... Sedaj pa me zanima če se kdo malo bolj spozna da bi si ogledal spodnji video in povedal ali je tako delovanje normalno. kar se sliši v ozadju so ventilatorji proti koncu filma pa se pojavi čuden pok motorja.
Upam da ne kršim kaknih pravil foruma ko dajem externi link kjer sem shranil omenjen video.
http://www.youtube.com/watch?v=BTUa8uOP60A&feature=youtu.be
hvala in LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pyr0Beast Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11 Prispevkov: 4969 Aktiv.: 23.99
|
Objavljeno: Ned Feb 05, 2012 5:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Verjetno nimaš papirja noter / ti ga ne zazna in se spusti roka ki bi ga pobrala iz pladnja ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni