|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Chotu Neznanec

Pridružen-a: Tor 28 Feb 2012 14:14 Prispevkov: 6 Aktiv.: 0.04 Kraj: Lucija
|
Objavljeno: Sre Feb 29, 2012 3:30 pm Naslov sporočila: Garmin 910xt |
|
|
Razmišljam o nakupu Garmina 910xt ker je ta za razliko od ostalih sposoben meriti vse pri plavanju - kar mi je manjkalo pri ostalih garminih. je veliko drugih GPS training ur so vodotesne, ampak se zanašam samo na garmin tako da kakšni Polar-ji ali katerikoli drugi odpadejo v tej debati
ga kdo izmed vas ima? ste že plavali in kakšne so vaše izkušnje?
ostale funkcije? na garmin strani sem prebral kar nekaj pritožb čez ta izdelek zato bi rad še tukaj slišal razna mnenja - če je tukaj tudi kej športnikov, ne pa samo elektronikov =P |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.71 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Sre Feb 29, 2012 5:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poglej, imam garmin forerruner 405 in imam narejenih prek 6000km teka in veslanja (polovico sem anredil jaz, polovico pa je sedaj brat ).
Plaval sem z njim v pokritem plavalnem bazenu in se zna zgubljat.
Ce bos plaval v morju ali na odprtem bo ok.
Vendar je nakancnost med 2 in 10m, kar se zna zgodit da bo pri plavanju velik procent popacenja.
Ko vslam 10km, se 50-100m ne pozna prav veliko.
Garmin ima standard vodotesnosti 1m pod vodo za 30min.
Kar pomeni da so Ure namenjene pranju oz. kratrotrajnemu izpostavljanju vodi.
Vsekakor je Polar veliko boljsa in kvalitetnejsa izbira, vendar ti ne odgovarja.
Z bratom sva menjala ze nekaj Garmin os. trenerjev in so kvalitete zelo podobne.
Po letu ali dveh redne uporabe (vec ur na dan, vsak dan) te zmoti to, da se ura zacne povezovati s sateliti veliko dlje kot dosedaj.
Menim da so te ure bolj primerne sportom, kjer ni 100% stika z vodo.
Veliko sem preplaval z mojo uro in me je motilo to da je PREVELIKA.
Upam da sem kaj pomagal. _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni