|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.71 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sob Feb 18, 2012 10:10 pm Naslov sporočila: P: 1 dan star Mobi paket |
|
|
Ker sem včeraj po pomoti kupil napačen Mobi paket (danes pa še pravega ) mi le ta včerajšnji hodi viška.
Gre za to; http://etrgovina.mobitel.si/katalog/mobi-svet/1598/
Imam račun, garancijo (potrjena včeraj), Mobi SIM še neuporabljen. Telefonček deluje zelo kompaktno in kvalitetno narejen (me je firbec matral pa sem ga pogledal).
Cena novega je 79€, jaz dam mojega za 60€. V poštev pridejo tudi razne menjave, ker ga pač ne potrebujem, gotovina ima prednost
Kontakt na ZS, ogled/prevzem v NM ali pošljem po pošti. V primeru predplačila na TRR poštnino krijem jaz. _________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pyr0Beast Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11 Prispevkov: 4969 Aktiv.: 23.99
|
Objavljeno: Ned Feb 19, 2012 4:48 am Naslov sporočila: |
|
|
A ne moreš vrniti celotnega paketa ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
n900 Član

Pridružen-a: Čet 13 Jan 2011 17:01 Prispevkov: 105 Aktiv.: 0.60 Kraj: LJ
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.68 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Ned Feb 19, 2012 11:42 am Naslov sporočila: |
|
|
Ja, najlažje bi bilo, če bi ga kar takoj nesel nazaj in vzel tapravega. Jaz še nikoli nisem imel problema z vračilom na tak način. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.71 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Ned Feb 19, 2012 4:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če ne bi bil odprt in če bi šlo za pomoto prodajalca, ali pa jaz slučajno ne bi bil zadovoljen z izdelkom, ne bi bil problem.
Ker sem pa sam zaje*al pa tudi paket že odprl in pregledal vsebino, mu ne grem utrujat z nekimi absolutnimi pravicami kupca
Če se ne bo prodal bo doma za rezervo, včasih prav pride. _________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni