|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Danilo1985 Član

Pridružen-a: Sre 08 Jul 2009 23:21 Prispevkov: 26 Aktiv.: 0.13 Kraj: Primorska
|
Objavljeno: Sre Mar 25, 2015 1:53 pm Naslov sporočila: Uporaba daljinca Samsung TV na Siol S-Box |
|
|
Živijo,
je mogoče komu uspelo povezati Daljinec Tv-ja (sam imam Samsung UE40F6750) z Siol S-Box (Netgem Netbox 5200). Tv ima možnost povezovanja z drugimi napravami - med katerimi je v listi tudi netbox 5200, vendar komunikator ne reagira na pritiske.
Hvala za pomoč,
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trunek Član

Pridružen-a: Čet 05 Feb 2015 18:43 Prispevkov: 17 Aktiv.: 0.13
|
Objavljeno: Pet Mar 27, 2015 4:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Verjetno si priklopil IR pretvornik ki ga dobiš zraven tvja in ga postavil pred tvbox? Moram doma pogledat katere nastavitve imam naštimane da mi dela pa kasnej napišem. Če prašaš mene je zadeva neuporabna, original daljinec od tv boxa je zelo odziven, hiter, ta pretvornik je dokaj počasen. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Danilo1985 Član

Pridružen-a: Sre 08 Jul 2009 23:21 Prispevkov: 26 Aktiv.: 0.13 Kraj: Primorska
|
Objavljeno: Sre Apr 01, 2015 7:57 am Naslov sporočila: |
|
|
Ja res, tisti IR pretvornik sem priklopil. In poskušam povezati. Razmišljam pa tudi ali je možno daljinec direktno sinhronizirati s Boxom. Glede na to da ima sedaj siol v ponudbi daljinec s katerim lahko upravljaš box in TV hkrati... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni