www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Klešče za kabel čevlje

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.61
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 07, 2012 11:56 am    Naslov sporočila:  Klešče za kabel čevlje Odgovori s citatom

Klešče za kabel čevlje. Zanima me, če je kdo kupoval klešče za izolirane kabel čevlje in faston konektorje pri podejetju Tracon Lendava in kako je zadovoljen?
Cene so zelo ugodne, kvaliteta stiska pa je?

Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
poule
Član
Član

Pridružen-a: Čet 11 Jan 2007 19:53
Aktiv.: 3.62
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 07, 2012 2:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem pri njih kupil klešče za stiskanje izoliranih k. čevljev,..0d 0,5 do 6mm2. Mislim da so bile pod 20€ in sem z njimi zelo zadovoljen. Glede kvalitete,...ne stiskajo nič slabše od službenih (BM), vsaj zaenkrat, ko so še dokaj nove.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
PZUFIC
Vseved

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 11, 2012 12:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No naročil sem klešče za izolirane in neizolirane faston [slovenščina je zame španska vas] čevlje. Moram reči, da so za to ceno odlične. Je pa pomebno sploh pri tistih z izolacijo, da je čeveljček kvaliteten, ker če ne pride do zračnosti. Pri faston je pa treba malo pogruntati kako postavti pa gre. Tudi raglja pride prav.

Skratka priporčam nakup.

Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
sebaveh
Član
Član

Pridružen-a: Sob 19 Jan 2008 13:51
Aktiv.: 7.88
Kraj: Slovenska Bistrica

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 11, 2012 8:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kateri model točno si pa nabavil?
Nazaj na vrh
PZUFIC
Vseved

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 11, 2012 8:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

9006 in LY03B.
eddie
Član
Član

Pridružen-a: Sre 10 Dec 2003 21:02
Aktiv.: 3.05
Kraj: Severna primorska

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 12, 2012 12:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tole piše na vrhu strani:
"Na Vaše naročilo čakajo skladiščne zaloge v velikih količinah; garantiramo brezplačno dostavo nad neto 50eur na dani naslov v treh dneh!"

Ali prav razumem da je dostava(poštnina) brezplačna za nakupe nad 50€ neto??
Nazaj na vrh
witmajer
Član
Član

Pridružen-a: Sob 10 Feb 2007 15:06
Aktiv.: 0.20
Kraj: ZAVRH PRI GALICIJI 22 (velenje)

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 14, 2012 1:11 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jaz imam te
http://www.neuhold-elektronik.at/catshop/product_info.php?cPath=137_279&products_id=3507

in te

http://www.neuhold-elektronik.at/catshop/product_info.php?cPath=137_279&products_id=133

in delajo dober.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
webmouse
Član
Član

Pridružen-a: Čet 27 Avg 2009 22:27
Aktiv.: 5.50
Kraj: Bloška planota

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 14, 2012 8:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

witmajer je napisal/a:
jaz imam te
http://www.neuhold-elektronik.at/catshop/product_info.php?cPath=137_279&products_id=3507
in delajo dober.

Tudi sam sem s temi zelo zadovoljen.

Za snemanje pa sem si privoščil WEIDMULLER - STRIPAX je imel elektrospoj na ifamu popust...

Simon83
Član
Član

Pridružen-a: Pet 31 Avg 2012 14:08
Aktiv.: 0.24
Kraj: gorenjska

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 04, 2013 9:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ker je ravno govora o kleščah za stiskanje in Tracon-u. Bom kar tu vprašal.

Rad bi si kupil klešče za stiskanje votlic za občasno uporabo, pa se mi bolj dopadejo klešče, ki votlico vzdolžno pretisnejo, kot one druge, ki formirajo kvadratsto obliko.

Morda kdo ve kakšno obliko naredijo tele klešče, saj piše, da je slika simbolična? Če jih že kdo ima bi bil vesel mnenja kako je z njimi zadovoljen. Wink

http://si.traconelectric.com/product/9039AR

Lp, Simon
Nazaj na vrh
PZUFIC
Vseved

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 04, 2013 10:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam kar nekaj Traconovih klešč teh pa žal ne. Domnevam pa, da stisnejo v obliko Pacmana, namreč slika je zelo slaba. Vsaj tako stisnejo moje klešče NWS-Solingen.
marko
Član
Član

Pridružen-a: Sre 07 Jan 2004 15:14
Aktiv.: 3.18

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 05, 2013 12:01 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Si bom še jaz izposodil tole temo. Iščem neke pametne klešče, ki stiskajo do 0.5 mm2 (od 0.1mm naprej). Pa seveda, da ne stanejo celo premoženje.. Smile
Nazaj na vrh
Simon83
Član
Član

Pridružen-a: Pet 31 Avg 2012 14:08
Aktiv.: 0.24
Kraj: gorenjska

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 09, 2013 11:16 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala za odgovor @PZUFIC.

Da ne bi odpiral nove teme za vprašanje bi kar tule postavil še eno vprašanje, ker je nekako v povezavi s kleščami.

Ker nisem profesionalno v teh vodah nimam mnenja o tem - zanima me če se kvaliteta fastonov in kabelskih čevljev, ki jih je mogoče kupiti na tržišču močno razlikuje oz. so kateri slabi?

Spomnim se namreč, ko je oče imel traktor Torpedo iz Rijeke, je pod armaturno ploščo vse skupaj dobesedno razpadalo. Najbrž je bil izvor problemov v slabem veznem materialu in ne v samih vibracijah. Od tod imam malce pomislekov.

LP, Simon
Nazaj na vrh
webmouse
Član
Član

Pridružen-a: Čet 27 Avg 2009 22:27
Aktiv.: 5.50
Kraj: Bloška planota

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 09, 2013 9:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

marko je napisal/a:
Si bom še jaz izposodil tole temo. Iščem neke pametne klešče, ki stiskajo do 0.5 mm2 (od 0.1mm naprej). Pa seveda, da ne stanejo celo premoženje.. Smile

Sam sem do pra mesecev nazaj uporabljal http://www.neuhold-elektronik.at/catshop/product_info.php?cPath=137_279&products_id=3507 in sem bil z njimi kar zadovoljen.

Zatiskam pa votlice od 0,25 do 2x2,5 mm2

Sedaj sem par mesecev uporabljam 6 kotne in sem neprimerno bolj zadovoljen kot s prejšnimi. Nabavil sem jih preko AliExpress http://www.aliexpress.com/snapshot/258060354.html

Če kaj pomaga pri odločitvi

PZUFIC
Vseved

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 10, 2013 1:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Simon83 je napisal/a:

Ker nisem profesionalno v teh vodah nimam mnenja o tem - zanima me če se kvaliteta fastonov in kabelskih čevljev, ki jih je mogoče kupiti na tržišču močno razlikuje oz. so kateri slabi?

Glede na moje izkušnje pri neizoliranih ni neke razlike v kvaliteti. Pri izoliranih pa je. Recimo, kabelčevlji, ki jih ima skupaj s klešči v akciji kdaj pa kdaj Hofer so neuporabni. Tudi, če stisneš s Tracomovimi klešči kabel brez težav potegneš ven.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 499 dni